Σινεμά|10.10.2022 09:11

And Just Like That: Όλα όσα γνωρίζουμε για τη δεύτερη σεζόν της σειράς

Newsroom

Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε να παγώνετε τα ποτήρια για τα Cosmopolitan σας: Το And Just Like That... ετοιμάζεται επίσημα για τη 2η σεζόν και φαίνεται ότι ο δεύτερος κύκλος θα απαντήσει σε μερικά ερωτήματα που τέθηκαν στην πρώτη σεζόν. Από τη μεγάλη επιστροφή του Aidan μέχρι την αναφορά στο παρελθόν της Che Diaz, το People σε δημοσίευμά του καταγράφει όλα όσα πρέπει να περιμένει το κοινό από τη 2η σεζόν του «And Just Like That...», τα γυρίσματα της οποίας μόλις ξεκίνησαν. 

Μετά από μια επιτυχημένη πρώτη σεζόν, το HBO Max έδωσε το πράσινο φως στη spinoff σειρά του Sex and the City για έναν δεύτερο κύκλο. Η Sarah Jessica Parker, η Cynthia Nixon και η Kristin Davis θα υποδυθούν ξανά τους ρόλους τους ως Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes και Charlotte York Goldenblatt, καθώς συνεχίζουν να οργανώνουν τη ζωή τους στο Big Apple - ή μήπως η Miranda είναι στο L.A.;

 

 

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη 2η σεζόν του And Just Like That

Ποια είναι η πλοκή στη 2η σεζόν του And Just Like That...;

Οι λεπτομέρειες σχετικά με τα κύρια σημεία της πλοκής φυλαχτεί με απόλυτη μυστικότητα, αλλά η Sarah Jessica Parker δήλωσε στο Entertainment Tonight: «Η 2η σεζόν έχει να κάνει με την αντοχή, την επανεκκίνηση και το γέλιο, και το να βρίσκουν το γέλιο πιο εύκολα οι άνθρωποι που μπορεί να έχουν βιώσει θλίψη. [Και] περισσότερα μέλη του καστ μας που αγαπάμε».

 

Ποια μέλη του καστ θα επιστρέψουν για τη 2η σεζόν του And Just Like That...;

Εκτός από τους τρεις βασικούς χαρακτήρες, στο καστ θα προστεθούν και κάποιοι αγαπημένοι χαρακτήρες. Η πιο πολυαναμενόμενη από τις επιστροφές είναι ίσως η επιστροφή του Τζον Κορμπέτ (John Corbett) ως Έινταν Σο (Aidan Shaw). Όταν ο Mr. Big (Chris Noth) πέθανε από καρδιακή προσβολή στην 1η σεζόν και η Carrie άρχισε να βγαίνει ξανά ραντεβού, οι θαυμαστές της σειράς άρχισαν αμέσως να αντιδρούν ζητώντας την επιστροφή του γοητευτικού ξυλουργού.

Το 2021, ο Corbett προκάλεσε φρενίτιδα στους θαυμαστές όταν ανακοίνωσε ότι θα έπαιζε στην πρώτη σεζόν της σειράς. «Νομίζω ότι μπορεί να είμαι σε αρκετά [επεισόδια]», δήλωσε στη Page Six. «Μου αρέσουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι, ήταν πολύ καλοί μαζί μου». Φυσικά, ο κόσμος απογοητεύτηκε όταν δεν εμφανίστηκε καθόλου στη σειρά.

Οι φήμες για την επιστροφή του άρχισαν να κυκλοφορούν ξανά και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ επιβεβαίωσε επίσημα ότι θα ξαναδούμε τον Aidan, λέγοντας στο Entertainment Tonight: «Λοιπόν, ξέρετε, δεν μπορώ να κρύβομαι πια γι' αυτό».

Επίσης επιστρέφει και η Sara Ramirez, η οποία έπαιξε τη non-binary Che Diaz στην 1η σεζόν. Αν και ο χαρακτήρας που υποδύεται ήταν συχνά αντικείμενο πολλών επικρίσεων, αυτή τη φορά θα μάθουμε περισσότερα για την πολυσυζητημένη Che Diaz.

«Ένα από τα φλέγοντα ζητήματα της 2ης σεζόν είναι ο Che», δήλωσε ο Michael Patrick King στο Variety. «Θέλω να δείξω τη πτυχή της που οι άνθρωποι δεν είδαν, για οποιονδήποτε λόγο - επειδή ήταν τυφλωμένοι, από φόβο ή τρόμο. Θέλω να δείξω περισσότερο Che και όχι λιγότερο. Πραγματικά».

Όσον αφορά το πώς θα μοιάζει η ιστορία τους, οι λεπτομέρειες κρατούνται ακόμη μυστικές, αλλά ο Ramirez δήλωσε στο περιοδικό: «Η πρώτη σεζόν ήταν σαν να κρίνουμε ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του, και η δεύτερη σεζόν αφορά την ανάγνωση του βιβλίου».

Η Samantha Jones θα είναι επίσης μέρος της νέας σεζόν, ακόμη και αν η Kim Cattrall είναι εκτός σειράς. Αν και ο King έχει κρατήσει απόλυτη σιωπή για τις περισσότερες λεπτομέρειες, δήλωσε στο Variety ότι η Samantha και η Carrie θα εξακολουθούν να στέλνουν μηνύματα στη 2η σεζόν. Ο παραγωγός άφησε επίσης να εννοηθεί ότι ήθελε να φέρει λίγο πιο κοντά την τεταμένη πλέον φιλία τους, λέγοντας στο Variety: «Ο στόχος μου είναι να φέρω όλους τους χαρακτήρες μαζί, ώστε να μην είναι τόσο πολύ σε ξεχωριστά μονοπάτια».

Η Nicole Ari Parker θα επιστρέψει επίσης στο ρόλο της ισχυρής fashionista, Lisa Todd Wexley. Η ίδια δήλωσε στο Us Weekly ότι οι θαυμαστές θα πρέπει να περιμένουν την απαράμιλλη αίσθηση του στυλ της Lisa να επιστρέψει στη 2η σεζόν, δηλώνοντας: «Η μόδα και η διασκέδαση θα είναι εκεί».

Πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τη 2η σεζόν του And Just Like That...;

Η παραγωγή της δεύτερης σεζόν βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Η Parker δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram της, στην οποία φαίνεται μια cargo ολόσωμη φόρμα, ένα φοβερό ζευγάρι τακούνια και ένα χαρακτηριστικό pigeon clutch του J.W. Anderson. «Πρώτο εξωτερικό γύρισμα. Οι δρόμοι της Νέας Υόρκης. X SJ», έγραφε η λεζάντα.

 

Αργότερα φωτογραφήθηκε χαμογελαστή , ενώ γύριζε την εν λόγω σκηνή με την Davis. Η 2η σεζόν του And Just Like That... αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2023.

 

Η πρώτη σεζόν του «And Just Like That» δίχασε το τηλεοπτικό κοινό, ενώ δεν έλειψαν και οι ανατροπές με το καστ της σειράς, μετά τις πολλαπλές καταγγελίες εναντίον του Κρις Νοθ (Chris Noth) για σεξουαλική επίθεση, που δημιούργησαν ένα αρνητικό κλίμα για το reboot του «Sex and the City». Θυμίζουμε πως ο ηθοποιός ήταν να κάνει μία σύντομη εμφάνιση στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά η σκηνή κόπηκε.

Ντοκιμαντέρ για τη σειρά

Μαζί με το τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν του «And Just Like That», το HBO Max κυκλοφόρησε και ένα ντοκιμαντέρ που δίνει τη δυνατότητα στους φανς να πάρουν μια γεύση από τα παρασκήνια της σειράς. Σε αυτό, περιλαμβάνονται συνεντεύξεις των αγαπημένων πρωταγωνιστριών, παρασκήνια από τα γυρίσματα, αλλά και πλάνα του Willie Garson, ο οποίος πέθανε τον Σεπτέμβριο από καρκίνο

HBO MaxAnd Just Like ThatHBOΣάρα Τζέσικα Πάρκερειδήσεις τώρα