Σινεμά|10.10.2022 10:04

SAS Rogue Heroes: Ο δημιουργός του Peaky Blinders επιστρέφει με μια νέα, γεμάτη δράση σειρά

Newsroom

Από τον δημιουργό του Peaky Blinders έρχεται μια δραματοποιημένη εκδοχή του πώς δημιουργήθηκε η μεγαλύτερη μονάδα ειδικών δυνάμεων στον κόσμο, κάτω από εξαιρετικές συνθήκες τις πιο σκοτεινές ημέρες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο δημιουργός του Peaky Blinders, Steven Knight, επιστρέφει με μια νέα, γεμάτη δράση σειρά. Η επερχόμενη σειρά του BBC θα προβληθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες από το Epix αυτό το φθινόπωρο. Η σειρά SAS: Rogue Heroes βασίζεται στο ομώνυμο best seller του Ben Macintyre και πρωταγωνιστούν οι Connor Swindells, Jack O'Connell, Alfie Allen, Sofia Boutella και Dominic West. Η επερχόμενη σειρά έξι επεισοδίων θα παρουσιάσει μια δραματοποιημένη εκδοχή του πώς δημιουργήθηκε η πραγματική SAS κάτω από τις εξωπραγματικές συνθήκες που επικρατούσαν κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Το SAS: Rogue Heroes θα έχει έντονη δράση με εντυπωσιακά σκηνικά και συναρπαστικές ιστορίες. Το σενάριο, τη δημιουργία και την παραγωγή της σειράς του BBC υπογράφει ο Knight, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο διάσημος για τη σειρά The Serpent, Tom Shankland. Η σειρά SAS: Rogue Heroes αναμένεται να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες στο BBC One και το BBC iPlayer στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ στις Ηνωμένες Πολιτείες θα προβληθεί από το Epix.

Η σύνοψη της σειράς

Κάιρο, 1941. Ο David Stirling (Connor Swindells) - ένας εκκεντρικός νεαρός αξιωματικός, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από μια εκπαιδευτική άσκηση που πήγε στραβά - βαριέται. Πεπεισμένος ότι οι παραδοσιακές μονάδες κομάντος δεν λειτουργούν, δημιουργεί ένα ριζοσπαστικό σχέδιο που έρχεται σε αντίθεση με όλους τους αποδεκτούς κανόνες του σύγχρονου πολέμου. Παλεύει για την άδεια να στρατολογήσει τους πιο σκληρούς, τολμηρούς και έξυπνους στρατιώτες για μια μικρή μυστική μονάδα που θα δημιουργήσει χάος πίσω από τις γραμμές του εχθρού. Περισσότερο επαναστάτες παρά στρατιώτες, η ομάδα του Stirling είναι τόσο περίπλοκη, ελαττωματική και απερίσκεπτη όσο και εκπληκτικά γενναία και ηρωική.

Peaky Blindersσειράειδήσεις τώραΒ' Παγκόσμιος Πόλεμος