Το ντοκιμαντέρ του Κέβιν Σμιθ για τον Prince θα προβληθεί σε κινηματογραφικές αίθουσες
NewsroomΤο ντοκιμαντέρ του Κέβιν Σμιθ για τον Πρινς (Prince) που ανέμεναν εδώ και πολύ καιρό οι θαυμαστές του πρόκειται επιτέλους να προβληθεί. Ο σκηνοθέτης είχε αποκαλύψει ότι βρέθηκε πολύ κοντά με τον Πρινς πριν από τον θάνατο του μουσικού από υπερβολική δόση φαιντανύλης, το 2016.
Συγκεκριμένα ο Κέβιν Σμιθ είχε περάσει ώρες συζητώντας με τον Πρινς στην έπαυλή του, στο Paisley Park Estate κοντά στη Μινεάπολη των ΗΠΑ για το ντοκιμαντέρ και του δόθηκε πρόσβαση σε όλους τους χώρους για αρκετούς μήνες, σύμφωνα με αναφορές.
Απαντώντας σε ερώτηση του Guardian ποιες είναι οι πιθανότητες να προβληθεί η ταινία σε κινηματογραφικές αίθουσες, ο σκηνοθέτης είπε: «Πολύ υψηλές». Το ντοκιμαντέρ προέκυψε όταν ο Πρινς προσέγγισε τον σκηνοθέτη για να σκηνοθετήσει συναυλία του.
Ο αείμνηστος τραγουδιστής ήταν θαυμαστής της ταινίας του Σμιθ «Dogma». Ο σκηνοθέτης κατέληξε με πολύ περισσότερο υλικό απ΄ ό,τι μία ταινία για συναυλία. Ο σκηνοθέτης εξήγησε ότι ο τραγουδιστής στον ντοκιμαντέρ είναι τελείως διαφορετικός, απ΄ ό,τι ήταν σε ολόκληρη τη ζωή του και συζητά για ατέλειωτες ώρες.
- «Εδώ αρμόδιος είμαι εγώ»: Πού αποσκοπεί η Τουρκία με τη διπλή αντι-NAVTEX στην Ανατολική Μεσόγειο
- «Δεν του επέτρεπε να δει το παιδί» - Νέες μαρτυρίες για τη 40χρονη με την ατροπίνη στο Περιστέρι
- Ένα αρχαίο μνημείο γύρω από τον τάφο του Ιησού - Τι ανακάλυψαν αρχαιολόγοι στην Ιερουσαλήμ
- Τα πιο παράξενα τρένα στον κόσμο: Η «μύτη του διαβόλου» και ο συρμός που περνά μέσα από πολυκατοικία