Σινεμά|12.10.2022 15:19

Τζον Κένεντι: Έρχεται το 2023 νέο ντοκιμαντέρ για τον 35ο πρόεδρο της Αμερικής

Newsroom

Ο Ashton Gleckman, ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ για το Ολοκαύτωμα We Shall Not Die Now, στρέφει τώρα την προσοχή του στον Τζον Κένεντι (John F. Kennedy) και ετοιμάζει ένα νέο ντοκιμαντέρ. Το We Shall Not Die Now του Gleckman κυκλοφόρησε στο Amazon Prime το 2019.

Ο 22χρονος σκηνοθέτης και συνθέτης, ο οποίος χαρακτηρίστηκε από τον διάσημο συνθέτη Hans Zimmer ως «το αγόρι με τα αυτιά νυχτερίδας», συνεργάστηκε με τη RadicalMedia για το Kennedy, μια σειρά για τον 35ο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Gleckman, ο οποίος γράφει, σκηνοθετεί, επιμελείται και παράγει το ντοκιμαντέρ, απέκτησε πρόσβαση στην Προεδρική Βιβλιοθήκη John F. Kennedy για να καταγράψει τη ζωή, την κληρονομιά και την ηγεσία του νεότερου προέδρου που εκλέχθηκε ποτέ στο αξίωμα. Διεξήγαγε επίσης πάνω από 100 συνεντεύξεις για τη σειρά.

Το έργο, την παραγωγή του οποίου αναλαμβάνει η RadicalMedia μαζί με την Blackbird Pictures του Gleckman, έχει σχεδιαστεί για πρεμιέρα το 2023, με αφορμή την 60ή επέτειο από τη δολοφονία του JFK. Οι εταιρείες βρίσκονται σε συζητήσεις με πλατφόρμες streaming και δίκτυα, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Deadline.

Η σειρά θα προσπαθήσει να μοιραστεί την κληρονομιά του Κένεντι με μια νέα γενιά, συμπεριλαμβανομένων των πρώτων χρόνων του, της θητείας του στον πόλεμο, της πορείας του στην πολιτική σκηνή και της προεδρίας των χιλίων ημερών του. Η σειρά Kennedy, η οποία πλησιάζει στην ολοκλήρωσή της, περιλαμβάνει πρωτόγνωρο αρχειακό υλικό, φωτογραφίες και ηχογραφήσεις του Κένεντι.

Όπως υπογράμμισε η εταιρεία παραγωγής «Radical Media» ο 22χρονος «Είναι ένα πραγματικά αξιοθαύμαστο ταλέντο». Επιπλέον όσον αφορά στην κυκλοφορία της σειράς σημειώθηκε πως: «Στόχος τους είναι να βρεθεί η κατάλληλη πλατφόρμα για τη σειρά, ώστε να φτάσουν στο μεγαλύτερο δυνατό κοινό οι βασικές αξίες του Κένεντι, το στιλ ηγεσίας του και η αγάπη του για το δημόσιο καθήκον, ειδικά σε μια νέα γενιά που δεν έχει πρότυπα στη σημερινή πολιτική σκηνή».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τζον Κένεντιειδήσεις τώραντοκιμαντέρ