Σινεμά|05.11.2022 20:06

Τα κινηματογραφικά νέα του Σαββατοκύριακου: H Εμίλια Κλαρκ ως σύζυγος του Όσκαρ Ουάιλντ, ο Τζόνι Ντεπ ως Λουδοβίκος και η νέα ταινία με τον Χένρι Καβίλ

Newsroom

- Η Wild Bunch International (WBI) έδωσε στη δημοσιότητα μια νέα εικόνα του Johnny Depp ως Λουδοβίκoς XV στο φιλόδοξο ενδυματολογικό δράμα της Γαλλίδας σκηνοθέτιδας Maiwenn «Jeanne du Barry», στο οποίο επίσης συμπρωταγωνιστεί ως η ομώνυμη εταίρα, και αποκάλυψε μια σειρά από πρώτες συμφωνίες για τις κινηματογραφικές αίθουσες. Η ιστορική ιστορία αγάπης αποκτήθηκε για τη Γαλλία (Le Pacte), τη Μπενελούξ (Paradiso Filmed Entertainment), την Ελβετία (Frenetic Films), την Ιταλία και την Ισπανία (Notorious Pictures), την Ελλάδα (Spentzos Film), την Πορτογαλία (Pris Audiovisuais), την πρώην Γιουγκοσλαβία (MCF), την Ουγγαρία (ADS Service), την Τσεχία (Film New Europe), τη Ρουμανία (Independenta), την Πολωνία (Gutek) και την ΚΑΚ (World Vision).

Η παραγωγή σηματοδοτεί τον πρώτο κινηματογραφικό ρόλο του Depp εδώ και τρία χρόνια, μετά τη νίκη του στην ταραχώδη δίκη εναντίον της πρώην συζύγου του Amber Heard.

- O Guy Ritchie και ο παραγωγός του Top Gun: Maverick, Jerry Bruckheimer έχουν επιστρατεύσει τον Superman Henry Cavill και την Eiza Gonzalez, πρωταγωνίστρια του Baby Driver, για να ηγηθούν της κατασκοπευτικής ταινίας δράσης με θέμα τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο «The Ministry Of Ungentlemanly Warfare», για την οποία η Black Bear International έχει αναλάβει τη χρηματοδότηση. Ο σκηνοθέτης των ταινιών Sherlock Holmes και Aladdin, Ritchie, θα σκηνοθετήσει την επόμενη ταινία του, με τα γυρίσματα να ξεκινούν τον Ιανουάριο στην Τουρκία.

Η ταινία, εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα, θα καταγράφει τη μυστική οργάνωση μάχης του πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου Ουίνστον Τσόρτσιλ. Οι αντισυμβατικέςτεχνικές μάχης της μυστικής ομάδας εναντίον των Ναζί βοήθησαν να αλλάξει η πορεία του πολέμου και εν μέρει γέννησαν τη σύγχρονη μονάδα Black Ops.

Η Εμίλια Κλαρκ, η Βρετανίδα ηθοποιός γνωστή για τον ρόλο της στο «Game of Thrones», πρόκειται να υποδυθεί την Κόνστανς Λόιντ, την Ιρλανδή συγγραφέα που ήταν παντρεμένη με τον Όσκαρ Ουάιλντ. Τη νέα ταινία «An Ideal Wife», σκηνοθετεί η Χέλμερ Σόφι Χάιντ. Οι λεπτομέρειες της πλοκής της ταινίας προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί, ωστόσο αναμένεται, σύμφωνα με το Variety, να ρίχνει φως στη ζωή της Λόιντ που θα υποδυθεί η Εμίλια Κλαρκ.

Την παραγωγή του "An Ideal Wife" αναλαμβάνουν ο Olivier Delbosc στην Curiosa Films με έδρα το Παρίσι ("Stars at Noon"), ο Chris Curling ("Falling") στην Zephyr Films στο Ηνωμένο Βασίλειο και ο Matthew Gledhill ("Madame") στην Wheelhouse Productions.

- Η 20th Century Studios κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το «Avatar: The way of water» λίγες εβδομάδες πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου σίκουελ επιστημονικής φαντασίας στις 16 Δεκεμβρίου.

Στη δεύτερη συνέχεια του franchise επιστρέφει ο κακός χαρακτήρας του Stephen Lang, ο συνταγματάρχης Quaritch - ο οποίος φαίνεται να αναβιώνει μέσω μιας μορφής avatar των Na'vi - για άλλη μια φορά σε αντιπαράθεση με την ιθαγενή της Πανδώρας Neytiri (Zoe Saldana) και τον σύντροφό της Jake Sully (Sam Worthington). Το τρέιλερ που κυκλοφόρησε πρόσφατα, διαδραματίζεται πάνω από μια δεκαετία μετά την αρχική ταινία, η οποία διαδραματίστηκε το 2154, και δείχνει φευγαλέα στιγμιότυπα του Jake και της Neytiri να κάνουν παρέα ως οικογένεια. Στους θεατές δίνεται μια βαθύτερη ματιά στα παιδιά Na'vi του ζευγαριού: Neteyam (Jamie Flatters), Lo'ak (Britain Dalton), Tuktirey (Trinity Bliss) και Kiri (Sigourney Weaver, που επιστρέφει στο franchise με νέο ρόλο).

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εμίλια ΚλαρκκινηματογράφοςNetflixΧένρι ΚαβίλΤζόνι Ντεπταινίεςειδήσεις τώρα