Σινεμά|06.12.2022 13:20

«Θα ξανασυναντηθούμε»: Το γλυκό αντίο του Τραβόλτα στην Κίρστι Αλεϊ - Πώς περιέγραφε τον τρελό της έρωτα για αυτόν

Newsroom

Ο διάσημος ηθοποιός Τζον Τραβόλτα δημοσίευσε μια συγκινητική ανάρτηση για να πει το τελευταίο αντίο στην Κίρστι Άλεϊ , που πέθανε μετά από μάχη με τον καρκίνο. Ο Τραβόλτα και Άλεϊ εκτός από συμπρωταγωνιστές και στις τρεις ταινίες «Κοίτα ποιος μιλάει» του 1989, του 1990 και του 1993, υπήρξαν και στενοί φίλοι. Μάλιστα η ηθοποιός είχε εκμυστηρευτεί σε συνέντευξή της ότι ήταν ερωτευμένη με τον Τραβόλτα.

«Σ’ αγαπώ Κίρστι. Ξέρω ότι θα ξανασυναντηθούμε»

Συγκεκριμένα, ο Τραβόλτα έγραψε πως ήταν «μια από τις πιο ιδιαίτερες σχέσεις που είχε ποτέ» και πρόσθεσε: «Σ’ αγαπώ Κίρστι. Ξέρω ότι θα ξανασυναντηθούμε».

 

«Παραλίγο να το σκάσει» με τον Τραβόλτα

Η ηθοποιός είχε μιλήσει ανοιχτά για την ερωτική της ζωή το 2018, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο Celebrity Big Brother UK, στην οποία εξομολογήθηκε πως «παραλίγο να το σκάσει» με τον Τζον Τραβόλτα. Και δεν ήταν ο μόνος: στο στόχαστρό της είχε βρεθεί και ο αείμνηστος Πάτρικ Σουέιζ, αν και τότε, όπως είπε η Κίρστι Άλεϊ, και οι δυο τους επέλεξαν τελικά να επικεντρωθούν στους γάμους τους.

Αναφερόμενη στον συμπρωταγωνιστή της στις ταινίες «Κοίτα ποιος μιλάει», η Κίρστι Άλεϊ εξομολογήθηκε: «Νομίζω ότι φίλησα τον Τραβόλτα. Παραλίγο να το σκάσω μαζί του και να τον παντρευτώ. Τον αγαπούσα, τον αγαπώ ακόμα».

Ωστόσο, ο γάμος της εκείνη την εποχή ήταν αυτός που την συγκράτησε από το να συνάψει σχέση με τον διάσημο ηθοποιό. «Αν δεν ήμουν παντρεμένη, θα πήγαινα και θα τον παντρευόμουν και θα ήμουν σε αεροπλάνο γιατί έχει το δικό του αεροπλάνο» ανέφερε.

Οι δυο τους παρέμειναν φίλοι για μια ζωή ενώ και οι δύο ήταν υψηλού προφίλ σαηεντολόγοι.

Το «κόλλημα» πάντως της Κίρστι Άλεϊ ήταν τόσο μεγάλο για τον Τζον Τραβόλτα, που τον αποκάλεσε μέχρι και «τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής της» σε συνέντευξή της στο Howard Stern το 2013, προσθέτοντας: «Μου πήρε χρόνια να σταματήσω να βλέπω τον Τζον ερωτικά».

Σε άλλη της συνέντευξη και συγκεκριμένα στο podcast Dan Wootton Interview, εξομολογήθηκε το 2018 πως το να μην συνεχίσει την σχέση της με τον Τζον Τραβόλτα ήταν «ένα από τα πιο δύσκολα πράγμα που έχω κάνει ποτέ». «Ήταν η πιο δύσκολη απόφαση που πήρα γιατί ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του – ήμασταν διασκεδαστικοί και αστείοι μαζί» είπε. «Δεν ήταν μια σεξουαλική σχέση γιατί δεν επρόκειτο να απατήσω τον σύζυγό μου. Αλλά, ξέρετε, νομίζω ότι υπάρχουν πράγματα που είναι πολύ χειρότερα από τις σεξουαλικές σχέσεις, από το να απατάς κάποιον με αυτό τον τρόπο» πρόσθεσε. «Θεωρώ αυτό που έκανα πολύ χειρότερο, γιατί στην πραγματικότητα άφησα τον εαυτό μου να τον ερωτευτεί και να παραμείνει ερωτευμένος μαζί του για μεγάλο χρονικό διάστημα».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τζον Τραβόλταειδήσεις τώραηθοποιόςθάνατος