Σινεμά|03.01.2023 15:37

Netflix: Τίτλοι τέλους για το «1899» - Η πλατφόρμα ακύρωσε το ενδεχόμενο δεύτερης σεζόν

Newsroom

Η δημοφιλής σειρά «1899» δεν θα συνεχιστεί στο Netflix. Την είδηση επιβεβαίωσε ο συνδημιουργός της σειράς Baran bo Odar μέσω δήλωσης που μοιράστηκε στο επίσημο Instagram του. Την επιστολή προς τους θαυμαστές υπογράφει επίσης η συνεργάτης του Odar και συνδημιουργός της σειράς Jantje Freise.

«Με βαριά καρδιά πρέπει να σας πούμε ότι το "1899" δεν θα ανανεωθεί», έγραψε ο Odar. «Θα θέλαμε πολύ να ολοκληρώσουμε αυτό το απίστευτο ταξίδι με μια δεύτερη και τρίτη σεζόν, όπως κάναμε με το 'Dark'. Αλλά μερικές φορές τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα σχεδιάζεις. Έτσι είναι η ζωή».

 

«Ξέρουμε ότι αυτό θα απογοητεύσει εκατομμύρια θαυμαστές εκεί έξω. Αλλά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας που ήσασταν μέρος αυτής της υπέροχης περιπέτειας», συνεχίζει η ανακοίνωση. «Σας αγαπάμε. Ποτέ μην το ξεχάσετε». Το Netflix δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Το «1899», το οποίο ακολούθησε μια ομάδα μεταναστών πάνω σε ένα πλοίο που έρχεται αντιμέτωπη με μια σειρά μυστηριωδών γεγονότων, έκανε το ντεμπούτο του στη streaming πλατφόρμα στις 17 Νοεμβρίου 2022. Την πρώτη εβδομάδα διάθεσής της, η διεθνής παραγωγή ήταν στο top 10 του Netflix στη θέση Νο 2, πίσω μόνο από την 5η σεζόν του «The Crown». Μέσα σε τέσσερις ημέρες, το "1899" συγκέντρωσε περίπου 79,27 εκατομμύρια ώρες τηλεθέασης.

Η σειρά λειτούργησε ως συνέχεια της προηγούμενης σειράς των Adar και Friese «Dark», μιας διεθνούς επιτυχίας-ορόσημο για το Netflix που έκανε ντεμπούτο με τα πρώτα επεισόδια της το 2017. Με μια αξιόλογη πορεία σε τρεις σεζόν, οι Friese και Odar έκαναν συνολική συμφωνία με το Netflix - την πρώτη του είδους της για την ευρωπαϊκή παρουσία του streamer. Το «1899» ήταν το πρώτο έργο που προέκυψε από αυτή τη συμφωνία.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

σειράNetflixειδήσεις τώρα