Σινεμά|17.01.2023 22:45

«Διόρθωσε το λάθος σου»: Οργή κατά του Netflix από τους χρήστες του Twitter – Διαμαρτύρονται για το «κόψιμο» του Warrior Nun

Newsroom

Είναι πια γνωστό πως το Netflix ακυρώνει πολλές σειρές κάθε χρόνο με την ελπίδα να δημιουργήσει μια άλλη επιτυχημένη σειρά, όπως το Stranger Things, το Dark, το The Witcher και άλλα. Το 2023, ο γίγαντας του streaming ξεκίνησε τη χρονιά ακυρώνοντας μια σειρά και ανανεώνοντας μια άλλη για δεύτερη σεζόν. Ενώ το Wednesday επιβεβαιώθηκε ότι θα επιστρέψει, η σειρά 1899 ακυρώθηκε.

Τώρα, θαυμαστές «ενώνονται» και καταγγέλλουν το Netflix για την ακύρωση μίας αγαπημένης τους σειράς, το Warrior Nun.

Το Netflix, μάλιστα, έχει γίνει trend στο Twitter με την τάση «Netflix Correct Your Mistake» (σ.σ. «Netflix διόρθωσε το λάθος σου»), καθώς οι οπαδοί συσπειρώνονται εναντίον της πλατφόρμας ζητώντας να ανανεώσει τη σειρά για νέα σεζόν.

Το Warrior Nun που κυκλοφόρησε στη μέση της πανδημίας και έχει πιστούς θαυμαστές που «κράτησαν» τη σειρά μέχρι τη 2η σεζόν το 2022, ωστόσο, αφού δεν δημιούργησε μεγάλο ντόρο στα social media όπως η Wednesday, ακυρώθηκε πριν από την 3η σεζόν.

Το αμερικανικό δράμα φαντασίας ακολουθεί μια ορφανή έφηβη που ξυπνάει σε ένα νεκροτομείο μετά τον θάνατό της και ανακαλύπτει ότι πλέον έχει υπερδυνάμεις. Έπειτα, μπαίνει σε μια κρυφή αίρεση μοναχών που κυνηγούν δαίμονες και πρέπει να περάσει από εκπαίδευση για να γίνει μια από αυτές και να σώσει τον κόσμο!

Τώρα, μετά τη διακοπή της σειράς, θαυμαστές έχουν πολλά ερωτήματα που μένουν αναπάντητα, σχετικά με τους χαρακτήρες και την ιστορία της 2ης σεζόν. Άλλος χρήστης μοιράστηκε ένα παλιό tweet του Netflix που διαβεβαίωνε τους θαυμαστές ότι δεν θα αφήσει άλλη μια ιστορία ημιτελή.

Πολλοί άλλοι εξήραν τους θαυμαστές της σειράς που μίλησαν και προέτρεψαν το στούντιο να επανεξετάσει την απόφασή του. Ένας άλλος χρήστης επεσήμανε πως δεν είναι δυνατόν όλες οι σειρές να γίνουν αμέσως viral όπως το Stranger Things.

Το Warrior Nun είναι μόνο μία από τις πολλές σπουδαίες σειρές που έχουν ακυρωθεί από την πλατφόρμα. Για παράδειγμα, μετά το 1899, οι δημιουργοί της animated σειράς Inside Job επιβεβαίωσαν επίσης ότι η σειρά ακυρώνεται και δεν θα επιστρέψει για νέα σεζόν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Twitterειδήσεις τώραNetflixσειρέςτηλεοπτικές σειρέςWednesdayStranger Things