Σινεμά|27.01.2023 15:43

You: Ο Joe είναι πλέον καθηγητής και μένει στο Λονδίνο - Πότε κάνει πρεμιέρα ο 4ος κύκλος στο Netflix

Newsroom

Το «You» επιστρέφει σε λίγες μέρες στο Netflix με το πρώτο μέρος της τέταρτης σεζόν του. Στα νέα επεισόδια, ο Τζο εργάζεται ως καθηγητής με τ' όνομα Jonathan Moore. Εδρεύει στο Λονδίνο και βρίσκει την τέλεια κρυψώνα σ' «έναν κύκλο προνομιούχων κόπανων», όπως ακούγεται να λέει στο επίσημο τρέιλερ. Ορκίζεται να θάψει το παρελθόν και να γίνει όσο καλύτερος μπορεί. Ωστόσο, στο δύσβατο δρόμο προς την εξιλέωση, μία νέα εμμονή αρχίζει να κυριαρχεί...

Στον τέταρτο κύκλο «εισβάλλουν» 14 νέοι ηθοποιοί και οι περιγραφές των χαρακτήρων που θα υποδυθούν αποκαλύπτουν πάνω κάτω για το τι μπορεί να επιφυλάσσει ο αγαπημένος κατά συρροή δολοφόνος της Αμερικής. Οι τρεις κεντρικοί νέοι χαρακτήρες της σειράς είναι οι Tilly Keeper, Amy Leigh Hickman και Ed Speleers. Η πρώτη θα υποδυθεί τη Lady Phoebe, μια διάσημη που βρίσκεται στο προσκήνιο από την εφηβεία της και έχει τη συνήθεια να είναι χαοτική μπαλαντέρ. Η δεύτερη θα παίξει τη Nadia, μία γυναίκα με πολλές ανασφάλειες, ενώ ο τελευταίος θα είναι ο Rhys, ένας ασεβής συγγραφέας που έκανε το όνομά του κάνοντας «σωστούς» φίλους στην Οξφόρδη.

Μετά το τέλος του τρίτου κύκλου, η σειρά ανανεώθηκε για δύο ακόμη. Το σενάριο βασίζεται στο ομώνυμο μπεστ σέλερ μυθιστόρημα της Καρολάιν Κέπνες. Το πρώτο μέρος της τέταρτης σεζόν του «You» θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Φεβρουαρίου στο Netflix, ενώ το δεύτερο μέρος θα είναι διαθέσιμο στις αρχές Μαρτίου, δηλαδή σχεδόν ένα μήνα μετά το πρώτο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

πρεμιέραNetflixειδήσεις τώραΛονδίνο