Σινεμά|01.02.2023 12:50

Matt Reeves: Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας του «The Batman 2» - Αυτός θα είναι ο πρωταγωνιστής

Newsroom

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη για δεύτερη φορά ως Σκοτεινός Ιππότης. Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Ματ Ριβς (Matt Reeves), συναντήθηκε με τον James Gunn και τον Peter Safran, τα νέα αφεντικά της DC και μίλησαν για την επερχόμενη ταινία του «The Batman - Part II».

Μάλιστα, στη δημοσιότητα δόθηκε και η επίσημη ημερομηνία της πρεμιέρας, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 3 Οκτωβρίου του 2025. Σε δηλώσεις του, ο Gunn ανέφερε: «Ο Ματ δουλεύει πολύ σκληρά πάνω στο Μπάτμαν. Ήρθε τις προάλλες και έριξε κάποιες καταπληκτικές, πραγματικά κουλ ιδέες. Οπότε το πλάνο μας είναι να συνεχίσει αυτό. Επενδύουμε πλήρως στην επιτυχία του Batman, όπως και σε όλα τ' άλλα».

Το «The Batman» αποκτά spin-off σειρά

Η ταινία «The Batman» με τον Ρόμπερτ Πάτινσον κατέγραψε τις υψηλότερες εισπράξεις του 2022, με κέρδη 759 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office από τότε που άρχισε να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες. Παράλληλα, ο κόσμος που έστησε ο Ριβς θα μεγαλώσει και άλλο μέσα από μία νέα σειρά για το HBO Max με πρωταγωνιστή τον Κόλιν Φάρελ (Colin Farrell) ως Penguin.

«Ο κόσμος που δημιούργησε ο Ματ Ριβς για το "The Batman" είναι αυτός που δικαιολογεί ένα βαθύτερο βλέμμα μέσα από τα μάτια του Όσβαλντ Κόμπλποτ. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος για τη συνέχιση αυτής της εξερεύνησης του Οζ, καθώς ανεβαίνει στις σκοτεινές βαθμίδες για να γίνει ο Πιγκουίνος. Θα ήταν καλό να τον ξαναφέρουμε στους δρόμους του Γκόθαμ για λίγη τρέλα και λίγο χάος».

Η Lauren LeFranc θα είναι συγγραφέας και showrunner στη σειρά. «Είμαι από καιρό θαυμάστρια του κόσμου του "The Batman" και η ταινία του Ματ είναι μια τόσο δυνατή και τολμηρή είσοδος στον κόσμο αυτό. Είμαι ενθουσιασμένη που συνεχίζω να λέω ιστορίες στον βρώμικο κόσμο της Gotham City – και ποια καλύτερη δικαιολογία για να διοχετεύσω τον εσωτερικό μου κακοποιό από το να πω την ιστορία του Όσβαλντ Κόμπλποτ; Είμαι ενθουσιασμένη που συνεργάζομαι με τους Κόλιν, Ματ, Ντίλαν, 6th & Idaho, Warners και HBO Max, καθώς εργαζόμαστε για να μεταφέρουμε αυτήν την ιστορία στην οθόνη».

Από τη μεριά του, ο Ριβς είπε για τον πρωταγωνιστή της σειράς, Κόλιν Φάρελ: «Ο Κόλιν κατάφερε να καταπλήξει τους πάντες ως Penguin στο "The Batman" και το να έχεις την ευκαιρία να εξερευνήσεις διεξοδικά την εσωτερική ζωή αυτού του χαρακτήρα στο HBO Max είναι μια απόλυτη συγκίνηση. Ο Ντύλαν και εγώ είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με τη Λόρεν για να συνεχίσουμε την ιστορία του Οζ, καθώς αρπάζει βίαια την εξουσία στο Γκόθαμ». 

Η Sarah Aubrey, επικεφαλής του πρωτότυπου περιεχομένου για το HBO Max, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε στο κοινό μια νέα έκδοση αυτού του εμβληματικού χαρακτήρα της DC που δεν έχουν ξαναδεί. Είναι απίστευτο να δουλεύεις με τον Ματ, τον Ντίλαν και τη Λόρεν για να συνεχίσεις αυτή την ιστορία και να βλέπεις τον Κόλιν να πηγαίνει στο επόμενο επίπεδο την ήδη εξαιρετική ερμηνεία του στο "The Batman"». 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Warner BrosΜπάτμανΡόμπερτ ΠάτινσονΚόλιν ΦάρελDCειδήσεις τώρα