Σινεμά|03.11.2018 16:16

Οι κόρες της Nicole Kidman στο «Big Little Lies» (vids)

Newsroom

Αναμφισβήτητα, το «Big Little Lies» είναι μία από τις καλύτερες σειρές των τελευταίων ετών. Γεγονός που επιβεβαιώθηκε από τις ποικίλες συζητήσεις που συνόδευσαν το περιεχόμενο και την ερμηνευτική ποιότητα της πρωταγωνιστικής τετράδας, και επισφραγίστηκε με οκτώ βραβεία Emmy (συμπεριλαμβανομένων της Καλύτερης Μίνι Σειράς και Α' Γυναικείου για τη Nicole Kidman), αλλά και βραβεύσεις σε Χρυσές Σφαίρες, Βραβεία Σωματείου Ηθοποιών και Critic's Choice.

Ο πρώτος κύκλος τα είχε όλα. Απεγνωσμένες νοικοκυρές, πολυτελή σπίτια που έκρυβαν τα δικά τους οικογενειακά μυστικά, ενοχικούς γονείς, βίαιους συζύγους, αποτυχημένους γάμους και ένα εκπληκτικό soundtrack. Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις της Liane Moriarty, συγγραφέα του βιβλίου πάνω στο οποίο βασίστηκε η σειρά, ο δεύτερος κύκλος θα επικεντρωθεί περισσότερο στη ζωή της Bonnie Carlson (Zoë Kravitz) και της Celeste Wright (Nicole Kidman) μετά τον χωρισμό της. 

Η Nicole Kidman, εκτός από πρωταγωνίστρια είναι και υπεύθυνη παραγωγής της βραβευμένης σειράς του HBO, αποκάλυψε στην εκπομπή της Ellen Lee DeGenere ότι οι κόρες της, Sunday Rose, 10 ετών και Faith Margaret, 7 ετών, θα πρωταγωνιστήσουν στον επόμενο κύκλο της σειράς. «Ήταν βοηθητικές ηθοποιοί στη σειρά, κάτι που δεν έχω πει ποτέ σε κανέναν», δήλωσε η ταλαντούχα ηθοποιός.

Ωστόσο, οι κόρες της Kidman και του Keith Urban, δεν είναι τα μόνα νέα πρόσωπα στο καστ της σειράς, αφού θα εμφανιστεί και η βραβευμένη με Όσκαρ, Meryl Streep. «Είχαμε τυχεροί. Υπέγραψε χωρίς να έχει διαβάσει κανένα σενάριο», δήλωσε η Kidman. «Ήταν σαν έλεγε, θέλω να είμαι στη σύναξη μαγισσών», συμπλήρωσε.

Η Meryl Streep θα υποδυθεί τη μητέρα του Perry Wright (Alexander Skarsgård). «Ανησυχώντας για την ευημερία των εγγονιών της μετά τον θάνατο του γιου της, η Mary Louise φτάνει στο Μόντερεϊ ψάχνοντας για απαντήσεις», σύμφωνα με το HBO.

Nicole KidmanBig Little Liesσειρά