Σινεμά|05.03.2023 12:00

Netflix: Ταξίδι στη δεκαετία του '50 θα κάνει η παρέα του Riverdale στην έβδομή και τελευταία σεζόν

Newsroom

Αυλαία ρίχνει η τηλεοπτική σειρά «Riverdale», όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό το δίκτυο «The CW». Στην έβδομη και τελευταία σεζόν, οι ήρωες της σειράς πηγαίνουν πίσω στον χρόνο.

Τα πρώτα πλάνα δίνουν μία μικρή γεύση από τη δεκαετία του 1950 με τον Άρτσι και την υπόλοιπη παρέα του να μπαίνουν σε νέες περιπέτειες. Όλοι οι χαρακτήρες θα είναι κάπως διαφορετικοί, ενώ «κάτι πολύ, πολύ σκοτεινό θα συμβεί στο τέλος του δεύτερου επεισοδίου».

«Δεν πρόκειται για μια σκληρή, πλήρη αντίθεση με ό,τι έχει προηγηθεί. Ο Τζάντχεντ θυμάται όλα όσα συνέβησαν. Και νομίζω ότι οι χαρακτήρες μας, είτε έχουν συνείδηση είτε όχι, έχουν μια συναισθηματική ανάμνηση όσων έχουν περάσει» δήλωσε ο δημιουργός της σειράς Ρομπέρτο Αγκίρε Σακάσα.

Το «Riverdale» βασίζεται στους χαρακτήρες από τα κόμικς «Archie Comics». Αποτελεί μια σύγχρονη παρουσίαση των χαρακτήρων, που εμπλέκονται σε μυστήρια και δολοφονίες. Έκανε πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2017 και είναι διαθέσιμη και στο Netflix. Η έβδομη σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στο εξωτερικό στις 29 Μαρτίου και μία μέρα μετά στην Ελλάδα, με το τελευταίο επεισόδιο να παίζεται στις 23 Αυγούστου.

Netflixειδήσεις τώραRiverdale