Σινεμά|28.03.2023 11:03

Only murders in the building: Γαμήλιες καμπάνες σε μια μυστηριώδη δολοφονία; - Η αποκάλυψη του Steve Martin από τα παρασκήνια με τη Selena Gomez

Newsroom

Το «Only Murders in the Building» μας επιφυλάσσει τη μία έκπληξη μετά την άλλη. Στο τέλος της 2ης σεζόν προστέθηκε στο καστ ο Πολ Ραντ (Paul Rudd), έπειτα στην αρχή της παραγωγής της τρίτης σεζόν η σειρά προανήγγειλε την προσθήκη της  Μέριλ Στριπ (Meryl Streep) και τώρα βλέπουμε τη Σελένα Γκόμεζ (Selena Gomez) να ντύνεται... νύφη!

Ο Στιβ Μάρτιν (Steve Martin) μοιράστηκε στο Twitter μια εικόνα από τα παρασκήνια με τον ίδιο και την Gomez, καθώς και μια φωτογραφία της Gomez με τον συμπρωταγωνιστή τους Martin Short, στην οποία είναι ντυμένη νύφη. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Collider η Gomez είναι υπέρλαμπρη μέσα στο νυφικό της και ο Martin μάλλον μοιάζει με περήφανο πατέρα.

Αν και η εικόνα δεν δίνει κάποιο άλλο στοιχείο, φαίνεται ότι ο Charles και η Mabel πηγαίνουν κρυφά για να λύσουν το επόμενο μυστήριο και αν και οι γάμοι είναι ένα εξαιρετικό σκηνικό για κωμικές περιπτώσεις, μένει να δούμε πώς εξυπηρετεί το σκηνικό μιας μυστηριώδους δολοφονίας.

Τι να περιμένουμε στην 3η σεζόν του Only Murders in the Building;

Στο φινάλε της προηγούμενης σεζόν είδαμε τον Rudd ως Ben Glenroy, έναν σταρ υψηλού προφίλ να πεθαίνει στη σκηνή μετά από κάποιες προστριβές στα παρασκήνια με τον Glenroy, τον οποίο υποδύεται ο Short. Τώρα όλα τα ύποπτα βλέμματα είναι στραμμένα στον Glenroy και η 3η σεζόν θα πρέπει να συνεχιστεί στον απόηχο αυτού του πρόωρου θανάτου. Μιλώντας για τον χαρακτήρα του Rudd ο συνδημιουργός John Hoffman είχε προαναγγείλει ότι είναι «μια πηγή πολλών επερχόμενων ερωτήσεων και πολλών ανατροπών!» Οπότε θα πρέπει να παρακολουθήσουμε πώς θα εξελιχθεί αυτό το μυστήριο. Ένα πρόσφατο teaser μας έδωσε μια γεύση του ρόλου της Streep και ανυπομονούμε να δούμε πώς θα ενσωματωθεί στη νέα σεζόν.

 

«Γεια σας παιδιά, είμαστε στο γύρισμα! Τι γυρίζουμε; Την 3η σεζόν! Η παρέα επιστρέφει!», είπε η Σελένα Γκόμεζ(Selena Gomez) μέσα από ένα χιουμοριστικό βιντεάκι που μοιράστηκε τον Ιανουάριο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της Στιβ Μάρτιν(Steve Martin), Μάρτιν Σορτ(Martin Short) και Πολ Ραντ(Paul Rudd). Στην ερώτησή της Γκόμεζ αν «θα μπορούσε να γίνει (η σειρά) καλύτερη;» ο Ραντ απαντά θετικά. Τότε πίσω από τον καναπέ εμφανίστηκε η Μέριλ Στριπ (Μeryl Streep)  η οποία όπως επιβεβαίωσε το Hulu στο CNN θα συμμετάσχει στην σειρά.

 

Η σειρά ακολουθεί την ετερόκλητη τριάδα των Charles, Mabel και Oliver, τρεις γείτονες που έχουν εμμονή με τα αληθινά εγκλήματα και με κάποιο τρόπο βρίσκονται πάντα μπλεγμένοι σε ένα από αυτά. Στη διάρκεια των δύο σεζόν της, η σειρά Only Murders in the Building έχει λάβει ευρεία αναγνώριση για την κωμική της προσέγγιση στο είδος του μυστηρίου, αποσπώντας 17 υποψηφιότητες για το Primetime Emmy Award το 2022 για την πρώτη σεζόν. Συμπεριλαμβανομένων των υποψηφιοτήτων για Εξαιρετική Κωμική Σειρά και Εξαιρετικό Α' Ανδρικό Ρόλο σε Κωμική Σειρά για τους Martin και Short.

Μαζί με τους Rudd και Streep, στηνέα σεζόν θα προστεθούν στο καστ η πρωταγωνίστρια της σειράς "Emily in Paris", Ashley Park και ο Jesse Williams του Grey's Anatomy. Η πρώτη και η δεύτερη σεζόν προβάλλονται αυτή τη στιγμή στο Hulu και το Disney+. Η 3η σεζόν αναμένεται να προβληθεί στην υπηρεσία streaming κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι.

Σελένα Γκόμεζειδήσεις τώραΣτιβ Μάρτινσειρά