Σινεμά|09.04.2023 10:40

Amy Poehler: Θα είναι αφηγήτρια στη σειρά «The Gentle Art of Swedish Death Cleaning»

Newsroom

Η κωμικός και συγγραφέας, Έιμι Πόλερ, θα είναι αφηγήτρια στη σειρά «The Gentle Art of Swedish Death Cleaning» της Peacock. Η υπηρεσία streaming κυκλοφόρησε το τρέιλερ της σειράς που είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο της Μαργκαρέτα Μάγκνουσον.

Η σειρά ακολουθεί οκτώ ανθρώπους σε διαφορετικές φάσεις της ζωής τους, στους οποίους δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσουν το σπίτι, τη ζωή και τις σχέσεις τους με τη βοήθεια των «Death Cleaners» μίας διοργανώτριας εκδηλώσεων, ενός διακοσμητή και μίας ψυχολόγου από τη Σουηδία.

Οι «Death Cleaners» έρχονται στην Αμερική για να βοηθήσουν τους οκτώ πρωταγωνιστές να επανεφεύρουν τον εαυτό τους, ν' αντιμετωπίσουν τη θνητότητά τους, να μιλήσουν ειλικρινά για τον θάνατο και να επιλύσουν δύσκολες καταστάσεις που συσσωρεύονται για χρόνια.

«Κάθε ιστορία στηρίζεται σε μια φυσική αναμόρφωση του σπιτιού, επίσης ως συναισθηματική εξέλιξη, που μας επιτρέπει να χαμογελάμε με μια πιο ανάλαφρη άποψη για τον θάνατο και ένα πιο εορταστικό όραμα για το μέλλον» αναφέρεται σε επίσημη περιγραφή της σειράς.

Η Έιμι Πόλερ, γνωστή από το σόου Saturday Night Live και τη σειρά «Parks and Recreation», αναλαμβάνει τον ρόλο της αφηγήτριας. «Είναι ένα ταξίδι ευελιξίας και ελπίδας, καθώς η Έιμι Πόλερ μας καθοδηγεί ξεκαρδιστικά σε ιστορίες σχετικά με την αντιμετώπιση των υποθέσεων μας... έτσι ώστε όσοι αφήνουμε πίσω να μην βρεθούν αντιμέτωποι με το καθήκον να τις τακτοποιήσουν» αναφέρεται στη σύνοψη.

«Η σειρά "The Gentle Art of Swedish Death Cleaning" αμβλύνει έναν από τους χειρότερους φόβους μας, τον θάνατο, υπενθυμίζοντάς μας με όλους τους τρόπους ότι είμαστε ζωντανοί» σημειώνεται.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αμερικήειδήσεις τώραψυχολόγοςτρέιλερ