Σινεμά|19.04.2023 18:54

Jeremy Renner: Συγκλονιστικό βίντεο από την επιχείρηση διάσωσης του διάσημου ηθοποιού

Newsroom

Συγκλονιστικά πλάνα από τον τραυματισμό του Τζέρεμι Ρένερ βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας. Στο υλικό από την κάμερα σώματος, το οποίο περιήλθε στην κατοχή του Reuters φαίνονται τραυματιοφορείς παρέχουν φροντίδα στον ηθοποιό και τον μεταφέρουν με ασθενοφόρο, ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν πώς τραυματίστηκε.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Ρένερ δήλωσε ότι έφταιγε για το ατύχημα με το εκχιονιστικό μηχάνημα την Πρωτοχρονιά που τον οδήγησε κοντά στο θάνατο και ότι ζήτησε συγγνώμη από την οικογένειά του που τους έβαλε σε αυτή τη δοκιμασία.

Ο Ρένερ, σε συνέντευξη που προβλήθηκε στο δίκτυο ABC της Walt Disney Co, δήλωσε ότι οδηγούσε το εκχιονιστικό μηχάνημα αφού το χρησιμοποίησε για να τραβήξει ένα από τα φορτηγά της οικογένειας από το χιόνι και να το βγάλει στο οδόστρωμα.

Καθώς το άροτρο άρχισε να γλιστρά στον πάγο, ο Ρένερ είπε ότι ανησύχησε για την ασφάλεια του ανιψιού του, Άλεξ, ο οποίος μόλις είχε ξεκρεμάσει τις αλυσίδες που συνέδεαν το φορτηγό με το άροτρο. Ο Ρένερ έβγαλε το ένα πόδι του έξω από το άροτρο για να κοιτάξει πίσω τον Άλεξ και δεν έβαλε το χειρόφρενο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο ηθοποιός του «Hawkeye» δήλωσε ότι έσπασε περισσότερα από 30 οστά και υπέστη κατάρρευση πνεύμονα και διάτρηση στο συκώτι.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

τραυματισμόςηθοποιόςειδήσεις τώραεκχιονιστικό