Σινεμά|28.04.2023 13:21

Το «And Just Like That» φέρνει και πάλι την Κάρι και τον Έινταν κοντά - Το τρέιλερ και οι εκπλήξεις της νέας σεζόν

Newsroom

Έχει ήδη ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της σειράς And Just Like That. Οι περιπέτειες για τις τρεις ηρωίδες συνεχίζονται με τη δεύτερη σεζόν να επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Η Κάρι Μπράτσο και οι φίλες της επιστρέφουν για δέκα νέα επεισόδια, αναβιώνοντας όλα αυτά που πρέσβευε το Sex And the City και προσπαθώντας ν' αλλάξει όσα εκείνο δεν κατάφερε να συμπεριλάβει.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δημοσίευσε το νέο τρέιλερ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτό, η τηλεοπτική Κάρι Μπράντσο ακούγεται να λέει πως η νέα σεζόν θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο. «Αυτόν τον Ιούνιο στο Max» λέει η ηθοποιός στο κλιπ. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της ευχαρίστησε τους συνεργάτες της, αλλά και το κοινό της για τη στήριξη που της δείχνουν.

«Ευχαριστούμε την εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα, τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες, που αφιέρωσε τόσες ώρες δουλεύοντας σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο» έγραψε αρχικά και συνέχισε: «Έκανε τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα να μοιάζουν με άνοιξη και μας έκανε να δίνουμε πάντα περισσότερα και καλύτερα από όσα θα μπορούσαμε να ελπίζουμε ή να ονειρευόμαστε. Κι όλους εσάς, το αγαπημένο μας κοινό, που κρατάτε ζωντανές αυτές τις ιστορίες. Αυτό είναι για εσάς. Μέρος 2ο». 

Η μεγάλη επιστροφή

Στο τελευταίο πλάνο του τρέιλερ, βλέπουμε την Κάρι ν' ανεβαίνει τα σκαλιά στην είσοδο του διαμερίσματός της και καθώς στρέφει πίσω το βλέμμα, βλέπει τον Έινταν Σον. Για τους περισσότερους φανς ήταν κάπως αναμενόμενο ότι κάποιος πρώην εραστής της πρωταγωνίστριας από το παρελθόν θα έκανε την εμφάνισή του στην επόμενη σεζόν, ύστερα από το πρόωρο τέλος του χαρακτήρα του Mr Big από καρδιακό επεισόδιο αλλά και την αποπομπή του Κρις Νοθ που τον υποδυόταν εξαιτίας καταγγελιών που δέχτηκε για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο Τζον Κόρμπετ επιστρέφει ξανά στον ρόλο του Έινταν Σον, του πρώην αρραβωνιαστικού της Κάρι. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που έχουν ήδη διαρρεύσει, ο ηθοποιός θα εμφανιστεί σε αρκετά επεισόδια της επόμενης σεζόν, κάτι που έχει ενθουσιάσει τους φανς της σειράς. Μάλιστα, έχουν ήδη αρχίσει ν' αναπτύσσουν θεωρίες σχετικά με το πώς ο Έινταν θα επαναταχθεί στο And Just Like That. Με τρεις να είναι οι πιο επικρατείς: Είτε μέσα από τον κοινό τους φίλο Στιβ που διατηρεί μπαρ και εμφανίστηκε στην πρώτη σεζόν, είτε μέσα από μία τυχαία συνάντηση ή όπως υποστηρίζουν οι πιο μυημένοι, η Κάρι θ' αγοράσει τα έπιπλα του Έινταν για το νέο της διαμέρισμα.

Σε ανάρτηση που έκανε η Πάρκερ πριν από λίγο καιρό, δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες, όπου η πρωταγωνίστρια φαίνεται να έχει τα χέρια της στο πρόσωπο του αγαπημένου της, ο οποίος κάτι της ψιθυρίζει, ενώ σε άλλη αγκαλιάζονται και φιλιούνται στο στόμα. «Αποκλείεται» σχολίασε κάτω από τις φωτογραφίες η Gwyneth Paltrow, ενώ η Lena Waithe έγραψε: «Σας παρακαλώ μην παίζετε με τα συναισθήματά μας». Πάντως η τελευταία σκηνή της Κάρι Μπράτσο ήταν το φιλί στο ασανσέρ με τον Φράνκλιν, τον συμπαραγωγό στο podcast της. Επομένως περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και με το αυτό το ειδύλλιο.

 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι από την πολιτιστική συζήτηση που δημιουργήθηκε από αυτούς τους χαρακτήρες και τις ιστορίες τους, σ' έναν κόσμο που ήδη γνωρίζουμε και αγαπάμε τόσο πολύ. Είμαστε περήφανοι για τη δουλειά που έχουν κάνει ο Michael Patrick King και οι υπέροχοι συγγραφείς, παραγωγοί, ηθοποιοί και το συνεργείο μας για να μεταφέρουν αυτές τις ιστορίες στην οθόνη. Ανυπομονούμε να δουν οι θαυμαστές τι μας επιφυλάσσει η δεύτερη σεζόν» δήλωσε η επικεφαλής περιεχομένου της σειράς, Sarah Aubrey. 

Επίσης, στον νέο κύκλο επιστρέφει και η Sara Ramirez, η οποία έπαιξε τη non-binary Che Diaz στην πρώτη σεζόν. Αν και ο χαρακτήρας που υποδύεται ήταν συχνά αντικείμενο πολλών επικρίσεων, αυτή τη φορά θα μάθουμε περισσότερα για την πολυσυζητημένη Che Diaz. «Ένα από τα φλέγοντα ζητήματα της 2ης σεζόν είναι ο Che», δήλωσε ο Michael Patrick King στο Variety. «Θέλω να δείξω τη πτυχή της που οι άνθρωποι δεν είδαν, για οποιονδήποτε λόγο - επειδή ήταν τυφλωμένοι, από φόβο ή τρόμο. Θέλω να δείξω περισσότερο Che και όχι λιγότερο. Πραγματικά».

Όσον αφορά το πώς θα μοιάζει η ιστορία τους, οι λεπτομέρειες κρατούνται ακόμη μυστικές, αλλά ο Ramirez δήλωσε στο περιοδικό: «Η πρώτη σεζόν ήταν σαν να κρίνουμε ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του, και η δεύτερη σεζόν αφορά την ανάγνωση του βιβλίου».

Κιμ Κατράλ

Η Κιμ Κατράλ, έχοντας διακόψει ξεκάθαρα τους δεσμούς της με το Sex And The City, δεν συμμετείχε στην πρώτη σεζόν του And Just Like That και ούτε θα επιστρέψει ως Σαμάνθα για τη δεύτερη. Άλλωστε τον περασμένο Μάϊο, η Κατράλ ανέφερε στο Variety ότι «είναι μεγάλη σοφία να γνωρίζεις πότε πρέπει να σταματήσεις κάτι. Επίσης, δεν θα ήθελα να συμβιβάσω αυτό που ήταν για μένα η Σαμάνθα». Η δε Πάρκερ είπε ξεκάθαρα σε συνέντευξή της και εκείνη ότι δεν πιστεύει ότι θα ήταν εντάξει με την επιστροφή της Κατράλ. Είναι πάντα πιθανό, ωστόσο, ν' ακούσουμε ή ν' ακουστεί κάπως το όνομα της Σαμάνθας στα επόμενα επεισόδια, όπως έγινε και στην πρώτη σεζόν.

 

Το ντοκιμαντέρ της σειράς

Η πρώτη σεζόν του «And Just Like That» δίχασε το τηλεοπτικό κοινό, ενώ δεν έλειψαν και οι ανατροπές με το καστ της σειράς, μετά τις πολλαπλές καταγγελίες εναντίον του Κρις Νοθ (Chris Noth) για σεξουαλική επίθεση, που δημιούργησαν ένα αρνητικό κλίμα για το spin off του «Sex and the City». Θυμίζουμε πως ο ηθοποιός ήταν να κάνει μία σύντομη εμφάνιση στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά η σκηνή κόπηκε. Μαζί με το τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν, το HBO Max κυκλοφόρησε και ένα ντοκιμαντέρ που δίνει τη δυνατότητα στους φανς να πάρουν μια γεύση από τα παρασκήνια της σειράς. Σε αυτό, περιλαμβάνονται συνεντεύξεις των αγαπημένων πρωταγωνιστριών, παρασκήνια από τα γυρίσματα, αλλά και πλάνα του Willie Garson, ο οποίος πέθανε τον Σεπτέμβριο από καρκίνο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Sex and the CityΚιμ ΚατράλΣάρα Τζέσικα ΠάρκερAnd Just Like Thatειδήσεις τώρα