Σινεμά|11.03.2019 12:17

Πέθανε ο Τζεντ Άλαν, ηθοποιός του «Beverly Hills, 90210»

Newsroom

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του Λουκ Πέρι, πέθανε ο Τζεντ Άλαν (Jed Allan), ο πατέρας του Στιβ Σάντερς της σειράς «Beverly Hills, 90210» (Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς). Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο γιος του, Ρικ Μπράουν, μέσω ανακοίνωσης στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Τζεντ Άλαν έφυγε από την ζωή σε ηλικία 84 ετών, έχοντας δίπλα την οικογένειά του. 

Ο Ίαν Ζίρινγκ δημοσίευσε ένα μήνυμα για τον τηλεοπτικό πατέρα του «Ρας Σάντερς» γράφοντας: «Λυπήθηκα πολύ ακούγοντας πως χάσαμε έναν ακόμη συμπρωταγωνιστή του "90210". Είχα την ευχαρίστηση να δουλέψω με τον Τζεντ Άλαν από το 1994 μέχρι το 1999. Τόσο φοβερός τύπος να συνεργάζεσαι, θα μας λείψει».  

T

Εκτός από το «Beverly Hills, 90210», ο Τζεντ Άλαν είχε συμμετάσχει και σε άλλες σαπουνόπερες, όπως τα «Days of Our Lives» και «Santa Barbara». Έκανε καριέρα στην τηλεόραση για σχεδόν έξι δεκαετίες και μεταξύ άλλων είχε εμφανιστεί επίσης στα «Lassie», «Columbo», «Adam-12», «Love, American Style» και πολλές ακόμη τηλεοπτικές σειρές.

Υπήρξε παντρεμένος με την Τόμπι Μπράουν, που έφυγε από την ζωή το 2001, και μαζί είχαν τρεις γιους.  

Το φαν κλαμπ της Ρόμπιν Ράιτ - η οποία πολύ πριν ταυτιστεί με τον ρόλο της Κλερ στη σειρά «House of Cards»-  έπαιξε μαζί του στην σαπουνόπερα «Santa Barbara» - έκανε την ακόλουθη ανάρτηση για τον θάνατό του: 

T

Ο επίσης συμπρωταγωνιστής του, A Martinez «Κρουζ Καστίγιο» ανέβασε στο Facebook ένα αφιερωματικό βίντεο: 

T
 
Τζεντ ΆλανBeverly Hills 90210Λουκ Πέρι