Σινεμά|30.05.2023 20:12

Μπένεντικτ Κάμπερμπατς: Στιγμές τρόμου για τον βρετανό σταρ – Άνδρας εισέβαλε στο σπίτι του κρατώντας μαχαίρι

Newsroom

Στιγμές αγωνίας έζησε ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς καθώς σεφ επιχείρησε να εισβάλει στο σπίτι του βρετανού σταρ, κρατώντας μαχαίρι.

Ο Κάμπερμπατς, η σύζυγός του και τα τρία τους παιδιά βρίσκονταν στο σπίτι όταν ο 35χρονος Τζακ Μπίσελ έσπασε με κλωτσιές τη σιδερένια πύλη του μπροστινού κήπου.

Φώναξε: «Ο Μπίτσελ Μπίσελ είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο: "Ξέρω ότι μετακομίσατε εδώ, ελπίζω να καεί», ειπώθηκε στο δικαστήριο νωρίτερα αυτό το μήνα.

Ο Μπίσελ δήλωσε ένοχος στο δικαστήριο στις 10 Μαΐου και του επιβλήθηκε πρόστιμο 250 λιρών. Του δόθηκε επίσης τριετής περιοριστική εντολή που τον εμποδίζει να πλησιάσει την οικογένεια του Κάμπερμπατς και την περιοχή στην οποία ζουν.

Ο Μπίσελ, ο οποίος στο παρελθόν εργαζόταν ως σεφ σε ξενοδοχείο του Mayfair μέχρι το 2020, τράβηξε ένα φυτό και το πέταξε στον τοίχο του κήπου πριν φτύσει την ενδοεπικοινωνία και την ξεκολλήσει χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι, ειπώθηκε στο δικαστήριο.

Έφυγε από τη σκηνή, αλλά συνελήφθη αφού βρέθηκε το DNA σε σημεία του σπιτιού, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Μια πηγή από το περιβάλλον του Κάμπερμπατς δήλωσε στην Daily Mail: «Φυσικά όλη η οικογένεια ήταν απολύτως τρομοκρατημένη και πίστευε ότι αυτός ο τύπος θα έμπαινε μέσα και θα τους έκανε κακό. Ευτυχώς δεν έφτασε ποτέ σε αυτό το σημείο. Ο Μπένεντικτ και η Σόφι έχουν περάσει πολλές άγρυπνες νύχτες από τότε ανησυχώντας ότι μπορεί να γίνουν ξανά στόχος».

Ο εισαγγελέας είπε στο δικαστήριο ότι πριν από την επίθεσή του, ο Μπίσελ αγόρασε δύο πακέτα ψωμί πίτα από ένα κοντινό κατάστημα και είπε στον καταστηματάρχη ότι επρόκειτο να εισβάλει και να κάψει το σπίτι.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

μαχαίριειδήσεις τώραΜπένεντικτ Κάμπερμπατς