Σινεμά|14.03.2019 16:45

Επιτέλους... επίσημο τρέιλερ του «Avengers: Endgame»

Newsroom

To τρέιλερ της τέταρτης ταινίας των Εκδικητών «Η τελευταία πράξη», έδωσε στη δημοσιότητα η Disney την Πέμπτη 14 Μαρτίου. Η πολυαναμενόμενη ταινία, θα αποτελέσει την κορύφωση  του κινηματογραφικού σύμπαντος που ξεκίνησε η Μάρβελ το 2008 με την πρώτη ταινία Άιρον Μαν.

Το τρέιλερ δείχνει τους γνωστούς ήρωες οι οποίοι επιβίωσαν από τα καταστροφικά γεγονότα της προηγούμενης ταινίας (Infinity War), όπως τους Άιρον Μαν, Κάπταιν Αμέρικα, Θορ και πολλούς άλλους. Στο πρώτο μέρος συνεχώς εμφανίζονται στην οθόνη σκηνές και ατάκες από προηγούμενες ταινίες Μάρβελ.

Αρχικά ακούμε τον Άιρον Μαν (Τόνι Σταρκ) να κάνει έναν απολογισμό για το πόσο άλλαξε η ζωή του από την στιγμή που έγινε ο γνωστός ήρωας. «Φαίνεται σαν να πέρασαν χίλια χρόνια από τότε, βρήκα τον τρόπο να βγω έξω από εκείνη την σπηλιά , να γίνω ο Iron man, να συνειδητοποιήσω ότι σ’ αγαπάω» αναφέρεται προφανώς στην Πέππερ Πότς για γεγονότα προηγούμενων ταινιών . «Ξέρω ότι υποσχέθηκα όχι άλλες εκπλήξεις αλλά ελπίζω να τα καταφέρω σε αυτήν την τελευταία».

Στην συνέχεια βλέπουμε τον Κάπταιν Αμέρικα να θυμάται την στιγμή που, αδύναμος ακόμα, κατατάχθηκε στον στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών στην διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. «Ο κόσμος έχει αλλάξει, κανένας μας δεν μπορεί  να πάει πίσω».

Στην συνέχεια το τρέιλερ μας υπενθυμίζει μερικούς από τους χαρακτήρες που είναι ακόμα ζωντανοί. Αλλά και ορισμένους , που έγιναν σκόνη στο τέλος της προηγούμενης ταινίας (Φάλκον, Σκάρλετ Γουίτς).

Στην συνέχεια φαίνεται πως οι ήρωες έχουν κάποιο σχέδιο για να σώσουν τον κόσμο παρά τις θυσίες που θα πρέπει να κάνουν. «Οτιδήποτε κι αν χρειαστεί» . Αυτή είναι η ατάκα που επαναλαμβάνουν όλοι στο τέλος καθώς ετοιμάζονται για την τελική μάχη.

Στο τρέιλερ εμφανίζεται και η Κάπταιν Μάρβελ, η τελευταία ηρωίδα που μας σύστησε το κινηματογραφικό σύμπαν της Ντίσνεϊ και σίγουρα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ταινία.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 26 Απριλίου

Οι ήρωες της Marvel μόνο από το «ΕΘΝΟΣ της Κυριακής» - Διαβάστε εδώ περισσότερα

AvengersMarvel