Σινεμά|27.06.2023 23:28

Julian Sands: Τραγικό φινάλε για τον ηθοποιό που αγνοούνταν - Ταυτοποιήθηκε το πτώμα του

Newsroom

Ο Τζούλιαν Σαντς, ο 65χρονος ηθοποιός που εξαφανίστηκε τον Ιανουάριο ενώ έκανε πεζοπορία στο όρος Baldy της Καλιφόρνια, επιβεβαιώθηκε ότι είναι νεκρός.

Την Τρίτη, το τμήμα του σερίφη του Σαν Φερνάντο επιβεβαίωσε ότι τα λείψανα που βρέθηκαν από πεζοπόρους αναψυχής στην περιοχή του Όρους Μπάλντι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου είναι αυτά του Σαντς.

«Η διαδικασία ταυτοποίησης της σορού που εντοπίστηκε στο όρος Baldy στις 24 Ιουνίου 2023 ολοκληρώθηκε και ταυτοποιήθηκε θετικά ως ο 65χρονος Τζούλιαν Σαντς, από το Βόρειο Χόλιγουντ. Ο τρόπος θανάτου εξακβολουθεί να διερευνάται, εν αναμονή περαιτέρω αποτελεσμάτων εξετάσεων", ανέφερε σε ανακοίνωσή του το τμήμα του σερίφη και ιατροδικαστή της κομητείας Σαν Μπερναρντίνο. "Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους εθελοντές που εργάστηκαν ακούραστα για να προσπαθήσουν να εντοπίσουν τον κ. Σαντς».

Σημειώνεται ότι πεζοπόροι στη νότια Καλιφόρνια βρήκαν ανθρώπινα λείψανα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στην ερημιά του όρους Μπάλντι.

Ο ηθοποιός Τζούλιαν Σαντς, έγινε περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του στην ταινία του 1985, «Δωμάτιο με θέα» και τις τηλεοπτικές σειρές «24» και «Σούπερμαν- Τα Χρόνια της Νιότης». Αξιωσημείωτη, μεταξύ των άλλων, ήταν και η συμμετοχή του η ταινία «Το κορίτσι με το τατουάζ» του 2011, όπου εμφανίστηκε δίπλα στον Ντάνιελ Κρεγκ. Ήταν παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Evgenia Citkowitz και είχε αποκτήσει 3 παιδιά.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

https://www.ethnos.gr/tag/380/hthopoios

θάνατοςειδήσεις τώραηθοποιός