Σινεμά|28.06.2023 21:00

Only Murders in the Building: Το στιγμιότυπο που δημοσίευσε η Selena Gomez λίγο πριν από την τρίτη σεζόν

Newsroom

Mία από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές μυστηρίου του Hulu, το «Only Murders In The Building» ξεκίνησε τον Ιανουάριο τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου της. Η Σελένα Γκόμεζ (Selena Gomez) πρωταγωνιστεί στην δημοφιλή σειρά, η οποία έκανε πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2021.

Η σειρά, η οποία έχει λάβει θετική υποδοχή τόσο από το κοινό όσο και από τους κριτικούς, ανανεώθηκε για 3η σεζόν, λίγο μετά την κυκλοφορία του 2ου κύκλου. Η επερχόμενη σεζόν θα κυκλοφορήσει στις 8 Αυγούστου και αναμένεται συναρπαστική, αφού στο καστ έχει προστεθεί ο Πολ Ραντ και η πολυβραβευμένη Μέριλ Στριπ.

Η σειρά διαδραματίζεται στο εμβληματικό κτήριο «Upper West Side» της Νέας Υόρκης. Οι τρεις συγκάτοικοι Στιβ Μάρτιν, Μάρτιν Σορτ και Σελένα Γκόμεζ μοιράζονται το ίδιο πάθος για τις ιστορίες εγκλημάτων. Με αφορμή ένα φόνο στο κτίριο θα κάνουν ό,τι μπορούν για να βρουν τον δολοφόνο. Πολλοί ένοικοι, ποικίλα κίνητρα και αμέτρητα μυστικά.

Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς, μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της Στιβ Μάρτιν (ο οποίος βρίσκεται και πίσω από τη δημιουργία) και Μάρτιν Σορτ.

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Μερικοί από τους αγαπημένους μου ανθρώπους... "Only Murders in the Building" η 3η σεζόν έρχεται στις 8 Αυγούστου!!!».

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Disney+ειδήσεις τώραΣελένα Γκόμεζτηλεοπτική σειράHulu