Σινεμά|22.07.2023 20:10

Συγκινεί ο Τζέιμι Φοξ για την περιπέτεια της υγείας του: «Πήγα στην κόλαση και ήρθα»

Newsroom

Την απίστευτη περιπέτεια υγείας του εξιστόρησε σε μήνυμα του στο Instagram o Τζέιμι Φοξ, που πρόσφατε νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο μετά από «ιατρική επιπλοκή». Ο 55χρονος ηθοποιός είπε ότι δεν είναι τυφλός ούτε έχει παραλύσει αλλά πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές: «πήγα στην κόλαση και ήρθα» ανέφερε.

«Είμαι στον δρόμο της επιστροφής - Δισεκατομμύρια ευχαριστώ σε όλους»

«Πέρασα κάτι που δεν πίστευα ποτέ ότι θα περάσω. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι περίμεναν ή ήθελαν να ακούσουν μία εξέλιξη. Αλλά για να είμαι ειλικρινής μαζί σας δεν ήθελα να με δείτε σε αυτή την κατάσταση», παραδέχθηκε ο Τζέιμι Φοξ αρχικά με δάκρυα στα μάτια.

«Θέλω να με βλέπετε να γελάω, να περνάω καλά, να διασκεδάζω, να κάνω ένα αστείο, να κάνω μια ταινία [ή] τηλεοπτική εκπομπή. Δεν ήθελα να με βλέπετε με σωλήνες να τρέχουν από μέσα μου και να προσπαθώ να καταλάβω αν θα τα καταφέρω», παραδέχθηκε ο ηθοποιός και εξήγησε ότι πήγε στην κόλαση και πίσω. «Αλλά πέρασα… Πήγα στην κόλαση και γύρισα πίσω. Και ο δρόμος μου προς την ανάρρωση είχε και κάποιες λακκούβες. Αλλά επιστρέφω. Και είμαι σε θέση να δουλέψω», ανέφερε ο Τζέιμι Φοξ.

Στη συνέχεια εξήγησε ότι η αδερφή του Ντέιντρα Ντίξον και η κόρη του Κορίν του έσωσαν την ζωή και κράτησαν ιδιωτικές τις λεπτομέρειες της νοσηλείας του. «Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο υπέροχο είναι να σε βοηθάει η οικογένειά σου με τέτοιο τρόπο – και όλοι ξέρετε ότι το κράτησαν ερμητικά κλειστό, δεν άφησαν τίποτα να βγει έξω. Με προστάτευσαν. Και αυτό εύχομαι να έχουν όλοι σε τέτοιες στιγμές», αποκάλυψε ο Τζέιμι Φοξ.

Διέψευσε ότι τυφλώθηκε ή ότι έμεινε παράλυτος και έστειλε την αγάπη του στους θαυμαστές του. Στη συνέχεια δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα του όταν παραδέχθηκε τις δυσκολίες που πέρασε. «Εάν με δείτε έξω από εδώ και στο εξής και κάπου κάπου ξεσπάω σε κλάματα είναι απλά επειδή ήταν δύσκολα. Ήμουν άρρωστος. Αλλά τώρα στέκομαι στα πόδια μου και θα με βλέπετε έξω», είπε ο ηθοποιός.

«Στέλνω όλη την αγάπη που πήρα καθ’ όλη τη διάρκεια της κατάστασης. Ξέρω τι λένε για τους ανθρώπους που κλαίνε στα βίντεο -μπορείς να κάνεις δεύτερη λήψη- εγώ δεν θα κάνω δεύτερη λήψη. Είναι αυτό που είναι. Είμαι στον δρόμο της επιστροφής», κατέληξε ο Τζέιμι Φοξ.

Στην ανάρτηση του βίντεο ο Τζέιμι Φοξ έγραψε στην λεζάντα: «Δισεκατομμύρια ευχαριστώ σε όλους, ήταν ένας μακρύς δρόμος, αλλά όλες οι προσευχές, οι σπουδαίοι άνθρωποι και ο Θεός με βοήθησαν να τα καταφέρω».

 

νοσοκομείοειδήσεις τώραασθένειαΤζέιμι Φοξ