Σινεμά|23.07.2023 10:49

«Meg 2: Η Τάφρος» με τον Τζέισον Στέιθαμ - Ετοιμαστείτε για ένα σαρωτικό κύμα αδρεναλίνης

Newsroom

Αυτό το καλοκαίρι, ετοιμαστείτε για ένα σαρωτικό κύμα αδρεναλίνης, το «Meg 2: Η Τάφρος». Μια καταιγιστική περιπέτεια που έρχεται για να ξεπεράσει το μπλοκμπάστερ του 2018 και να μεταφέρει τη δράση σε τρομερά ύψη και σε ακόμα πιο τρομερά βάθη, με πολλούς γιγαντιαίους μεγαλόδοντες και όχι μόνο.

Στην πολυαναμενόμενη ταινία του καλοκαιριού, πρωταγωνιστεί ο Τζέισον Στέιθαμ με συμπρωταγωνιστή τον Γου Τζινγκ. Οι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με πρωτόγνωρα πλάσματα σε μία θηριώδη περιπέτεια αγωνίας, γεμάτη από απίστευτα εφέ και συναρπαστικές σκηνές δράσης.

Συγκεκριμένα, τα μέλη μιας παράτολμης ερευνητικής ομάδας βουτάνε στα βαθύτερα σημεία του ωκεανού και καταλήγουν να παλεύουν για τη ζωή τους όταν πέσο υν πάνω σε μία επικίνδυνη αποστολή εξόρυξης. Σε έναν εφιαλτικό αγώνα ενάντια στον χρόνο, οι ήρωες μάχονται ενάντια σε γιγαντιαίους μεγαλόδοντες και στον αδίστακτο ανθρώπινο παράγοντα που καταστρέφει το περιβάλλον. Αν θέλουν να επιβιώσουν πρέπει να σκέφτοντ αι και να κολυμπούν πιο γρήγορα από τους αμείλικτους θηρευτές τους.

Στην ταινία παίζουν, επίσης, οι Σοφία Κάι (The Meg), Πέιτζ Κένεντι (The Meg), Σέρχιο Περίς Μεντσέτα (Ράμπο: Το τελευταίο αίμα), Σκάιλερ Σάμιουελς (The Gifted) και ο Κλιφ Κέρτις (franchise Avatar). Την ταινία σκηνοθετεί ο Μπεν Γουίτλι (In the Earth, Φωτιά στις κάνες μας) και το σενάριο υπογράφουν οι Ντιν Τζοργκάρις και Τζον και Έρικ Χόμπερ (The Meg).

ειδήσεις τώραTanweerΤζέισον Στέιθαμ