«Dune: Part Two»: Πιθανόν να καθυστερήσει η πρεμιέρα της ταινίας λόγω των απεργιών στο Χόλιγουντ
NewsroomΗ ταινία «Dune: Part Two» του Ντενί Βιλνέβ ενδέχεται να μην κάνει πρεμιέρα μέχρι το 2024. H Warner Bros. Film Group «μελετά σοβαρά» το ενδεχόμενο να καθυστερήσει το πολυαναμενόμενο sequel «Dune: Part Two» για το επόμενο έτος λόγω των απεργιών των σεναριογράφων και των ηθοποιών του Χόλιγουντ.
Πηγές ανέφεραν στο Variety ότι η Legendary Entertainment και η Warner Bros - οι δύο συμπαραγωγοί της ταινίας - πρέπει να καταλήξουν σε συναίνεση για μια νέα ημερομηνία κυκλοφορίας και ότι αν και δεν έχουν γίνει ακόμη επίσημες συζητήσεις, περιμένουν να αποσαφηνιστεί η διάρκεια της απεργίας.
Η ταινία «Dune: Part Two» έχει προγραμματιστεί να αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους στις 3 Νοεμβρίου του 2024.
Σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές του Σωματείου Ηθοποιών της Αμερικής (SAG-AFTRA), οι απεργοί απαγορεύεται να προωθούν τα επερχόμενα πρότζεκτ τους.
Στο επικό σίκουελ, πρωταγωνιστούν ο Τίμοθι Σαλαμέ, ο Όστιν Μπάτλερ, η Φλόρενς Πιου και η Zendaya και νεοεισερχόμενοι είναι Κρίστοφερ Γουόκεν και Λέα Σεϊντού.
- Ο «χάρτης των μπλόκων» σε όλη την Ελλάδα: Κλιμακώνουν την «εξέγερση» οι αγρότες - Ενισχύουν τις κινητοποιήσεις σε δρόμους, λιμάνια και τελωνεία
- «Η κυβέρνηση εκβιάζεται από τα μπλόκα»: Προκλητικές δηλώσεις Σιμόπουλου για τους αγρότες
- Ελεύθεροι επαγγελματίες: Αύξηση ασφαλιστικών εισφορών φέρνει το 2026 – Η κρίσιμη επιλογή του Ιανουαρίου
- Ο Βαλάντης εκνευρίστηκε με τους μουσικούς του και τους «έφτυσε» επί σκηνής - Δείτε βίντεο