Σινεμά|26.07.2023 19:10

American Horror Story: 9+1 celebrities που εμφανίστηκαν στη δημοφιλή σειρά του Ryan Murphy

Newsroom

Το American Horror Story είναι μία από τις πιο διάσημες σειρές του Ryan Murphy. Το FX και το Hulu έδωσαν στη δημοσιότητα ο teaser του 12ου κύκλου της σειράς «American Horror Story», ο οποίος θα έχει τίτλο «Delicate». Στα νέα επεισόδια θα πρωταγωνιστούν οι Έμμα Ρόμπερτς (Emma Roberts), Κάρα Ντελεβίν (Cara Delevingne) και Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian).

Η διασημη τηλεπερσόνα εμφανίζεται με ξανθά μαλλιά, μακριές βλεφαρίδες που μοιάζουν με ιστό αράχνης και έντονο κόκκινο κραγιόν. Στο βίντεο ακούγεται μια ανατριχιαστική εκτέλεση του «Rockabye Baby» και η Κιμ εντοπίζεται ανάμεσα σε μια ομάδα χορευτών να κρατάει ένα μωρό στην αγκαλιά της, φορώντας ένα βαθύ μαύρο φόρεμα και ασορτί γάντια από λάτεξ.

Η φετινή σεζόν του American Horror Story βασίζεται στο επερχόμενο μυθιστόρημα «Delicate Condition» της Danielle Valentine. Η ιστορία ακολουθεί την ηθοποιό Άννα Άλκοτ, η οποία είναι πεπεισμένη ότι κάποιος προσπαθεί να την εμποδίσει να μείνει έγκυο. Έπειτα από αποτυχημένες προσπάθειες θεραπειών εξωσωματικής γονιμοποίησης, νομίζει ότι επιτέλους είναι έγκυος, για να υποστεί μια αποβολή, τουλάχιστον αυτό της λέει ο γιατρός της. Κανείς δεν την πιστεύει, αλλά εκείνη νιώθει το μωρό να κινείται ακόμα μέσα της.

Η λίστα με μερικούς από τους καλύτερους guest stars της σειράς:

Paris Jackson

Η Paris Jackson πρωταγωνίστησε σε δύο επεισόδια της 10ης σεζόν. Τα επεισόδια έχουν τίτλο Rubber (Wo)man part 1 και 2. Για τους fans του American Horror Story που έχουν παρακολουθήσει τη σειρά από την αρχή, ήταν μια έκπληξη αφού το επεισόδιο λαμβάνει χώρα στο σπίτι του φόνου, στο σκηνικό της πρώτης σεζόν της σειράς. Η ίδια υποδύεται τον χαρακτήρα της Maya.

Adam Levine

Ο frontman των Maroon 5 έκανε μια σύντομη εμφάνιση στο American Horror Story Asylum, τη δεύτερη σεζόν της σειράς. Σε αυτήν, εξερευνά το εγκαταλελειμμένο Briarcliff Manor με τη σύζυγό του και πεθαίνει γρήγορα από τα χέρια του Bloody Face, του κακού της σεζόν.

Kaia Gerber

Το μοντέλο ασχολήθηκε περισσότερο με την υποκριτική και έκανε μια εμφάνιση στη 10η σεζόν της σειράς. Υποδύθηκε τον χαρακτήρα της Ruby στα επεισόδια Rubber Wo(man).

Rosa Salazar

Η Καναδή ηθοποιός Rosa Salazar, η οποία έχει εργαστεί σε ταινίες όπως το Alita: Battle Angel και στην τηλεοπτική σειρά Parenthood, υποδύθηκε τον χαρακτήρα της νοσοκόμας Maria στην πρώτη σεζόν του American Horror Story.

Clea DuVall

Η Clea DuVall έπαιξε τον χαρακτήρα της Wendy Peyser στη δεύτερη σεζόν του American Horror Story. Η ηθοποιός, γνωστή για τη δουλειά της σε ταινίες όπως το But I'm a Cheerleader και για το γεγονός ότι είναι ένα είδωλο για την LGBTQ κοινότητα, έπαιξε το ρόλο μιας κρυμμένης δασκάλας σχολείου.

Mark Consuelos

Ο ηθοποιός και σύζυγος της Kelly Ripa έκανε μια σύντομη εμφάνιση στη δεύτερη σεζόν της σειράς. Ο Consuelos υποδύθηκε τον Spivey, έναν ασθενή στο Briarcliff Manor.

Ναόμι Κάμπελ

Το σούπερ μόντελ έκανε μια εμφάνιση στο Hotel, την πέμπτη σεζόν της σειράς. Έπαιξε τον ρόλο της Claudia Bankson, της εκδότριας του περιοδικού Vogue.

Στίβι Νικς

Σε μια από τις πιο παράξενες κατευθύνσεις που πήρε ποτέ η σειρά, έδωσαν τον ρόλο της Stevie Nicks στην ίδια στο Coven, την τρίτη σεζόν της σειράς. Η Stevie εμφανίστηκε σε τρία επεισόδια και γίνεται συνεχώς αναφορά σε αυτό από τη Misty, μία από τις πρωταγωνίστριες της σειράς.

Billy Porter

Ο Billy Porter έκανε μια εμφάνιση στο Apocalypse, την όγδοη σεζόν της σειράς. Ο ηθοποιός, γνωστός από το ρόλο του στη σειρά Pose, επίσης παραγωγής Ryan Murphy, υποδύθηκε τον Behold Chablis, έναν μάγο.

Lady Gaga

Μια από τις πιο εμπνευσμένες αποφάσεις κάστινγκ του American Horror Story ήρθε όταν επέλεξαν τη Lady Gaga για να είναι η πρωταγωνίστρια του Hotel, της πέμπτης σεζόν της σειράς. Η Lady Gaga έπαιξε τον ρόλο της Κόμισσας και κέρδισε Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της.

ειδήσεις τώραΝαόμι ΚάμπελLady GagaAmerican Horror Storyτηλεοπτική σειράΚιμ Καρντάσιαν