Σινεμά|30.07.2023 10:20

Bραβεία Emmy: Αναβάλλεται η μετάδοση της τελετής απονομής - Τον Αύγουστο θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία

Newsroom

Τα 75α Primetime Emmy Awards είναι προσωρινά χωρίς ημερομηνία μετάδοσης. Όπως αναφέρει το Deadline, εδώ και εβδομάδες, η Fox που μεταδίδει το σόου και η Τηλεοπτική Ακαδημία εργάζονταν για εναλλακτικές λύσεις, με την WGA - και τώρα την SAG-AFTRA - να βρίσκονται σε απεργία. Από την περασμένη εβδομάδα, ο Ιανουάριος αναδείχθηκε ως η επικρατέστερη επιλογή- είναι σχεδόν βέβαιο ότι τα Emmy θα διεξαχθούν τότε και όχι τον Σεπτέμβριο όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Deadline.

Όσον αφορά την ακριβή ημερομηνία, αυτή δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, καθώς η Fox συνεχίζει το διάλογο με την Τηλεοπτική Ακαδημία, ενώ παράλληλα συνθέτει τα σχέδιά της για τη σεζόν. Η διαδικασία αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τον Αύγουστο, και μπορεί να χρειαστούν ακόμη μία ή δύο εβδομάδες μέχρι να οριστεί η ημερομηνία.

Η μετάδοση των Emmy στις 18 Σεπτεμβρίου δεν ήταν εφικτή εδώ και μερικές εβδομάδες. Αυτό επισημοποιήθηκε, καθώς πλέον οι όποιες προετοιμασίες για την τελετή του Σεπτεμβρίου έχουν ακυρωθεί και, όπως ανέφερε το Variety, έχουν ενημερωθεί και οι προμηθευτές ότι η τελετή απονομής των βραβείων ακυρώνεται προς το παρόν.

Βραβεία Emmyαπεργίααναβολήειδήσεις τώρα