Σινεμά|20.03.2019 13:20

To πρώτο τρέιλερ του «Toy Story 4» κυκλοφόρησε (vid)

Newsroom

Η Pixar κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του «Toy Story 4», το οποίο φαίνεται ότι θα είναι το τελευταίο. To trailer είναι πολύ πιο νοσταλγικό από τα teasers που είχαν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, τα οποία παρουσίαζαν τις κωμικές πλευρές και τους νέους χαρακτήρες. Η ταινία - όπως εξάλλου και οι προηγούμενες - ακροβατεί μεταξύ κωμικού και συναισθηματικού στοιχείου.

Ο σερίφης Γούντι και η υπόλοιπη παιχνιδοπαρέα ζουν με τη μικρή Μπόνι, η οποία αποκτά νέο αγαπημένο παιχνίδι όταν έρχεται στα χέρια της ο Φόρκι. Ένα πλαστικό πηρούνι διακοσμημένο με σύρμα στη μορφή ανθρώπινων χαρακτηριστικών, το οποίο όμως είναι πεπεισμένο πως δεν είναι αληθινό παιχνίδι, όπως ακριβώς είχε κάνει και ο Μπαζ Λάιτγιαρ στην πρώτη ταινία...

T



Η περιπέτεια ξεκινά όταν ο Φόρκι δραπετεύει και ο Γούντι αναλαμβάνει να τον εντοπίσει και να τον επιστρέψει ώστε να μην πληγωθεί η Μπόνι. Στην παρακινδυνευμένη εξόρμησή του συναντά μετά από καιρό την αγαπημένη του Μπο Πιπ, η οποία του παρουσιάζει έναν δελεαστικό κόσμο φαντασμαγορίας, όπου τα παιχνίδια μπορούν να ζήσουν ελεύθερα. Δείτε το τρέιλερ:

DisneyToy StoryPixar