Σινεμά|22.03.2019 10:21

Nolan: Οι τελευταίες πληροφορίες για τη νέα του ταινία - Ηθοποιοί, γυρίσματα

Newsroom

Δύο χρόνια μετά την «Δουνκέρκη», ο σκηνοθέτης των «The Dark Knight» και «Interstellar» Κρίστοφερ Νόλαν ετοιμάζει την νέα του ταινία για την οποία έχουν κυκλοφορήσει ελάχιστα στοιχεία. Η ταινία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στις αρχές του 2020 και η Warner Bros έχει ορίσει ημερομηνία προβολής την 17η Ιουλίου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η ταινία θα είναι ένα blockbuster δράσης και θα προβληθεί σε IMAX (το αγαπημένο format του Νόλαν), όπου αυτό είναι δυνατόν.

Αναφορικά με τους ηθοποιούς που έχουν συμφωνήσει να συνεργαστούν με τον Νόλαν, αρχικά φαίνεται να έχει κλείσει συμβόλαιο ο ο σταρ του «BlacKkKlansman» Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον. Ο γιος του Ντένζελ Ουάσινγκτον βρέθηκε πρόσφατα στη χώρα μας για τα γυρίσματα της ταινίας «Born to be murdered» που σκηνοθετεί ο Ιταλός Φερντινάντο Σίτο Φιλομαρίνο.

Τα επόμενα ονόματα που θα συμμετέχουν στην ταινία του Νόλαν είναι η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, που έπαιξε πρόσφατα στο «Guardians of The Galaxy» και στο «Widows» και ο Ρόμπερτ Πάτινσον, ο οποίος επιστρέφει στις μεγάλες παραγωγές με το «Good Time», το «Damsel», «Hish Life».

ΧόλιγουντΚρίστοφερ Νόλαν