Nolan: Οι τελευταίες πληροφορίες για τη νέα του ταινία - Ηθοποιοί, γυρίσματα
NewsroomΔύο χρόνια μετά την «Δουνκέρκη», ο σκηνοθέτης των «The Dark Knight» και «Interstellar» Κρίστοφερ Νόλαν ετοιμάζει την νέα του ταινία για την οποία έχουν κυκλοφορήσει ελάχιστα στοιχεία. Η ταινία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στις αρχές του 2020 και η Warner Bros έχει ορίσει ημερομηνία προβολής την 17η Ιουλίου.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η ταινία θα είναι ένα blockbuster δράσης και θα προβληθεί σε IMAX (το αγαπημένο format του Νόλαν), όπου αυτό είναι δυνατόν.
Αναφορικά με τους ηθοποιούς που έχουν συμφωνήσει να συνεργαστούν με τον Νόλαν, αρχικά φαίνεται να έχει κλείσει συμβόλαιο ο ο σταρ του «BlacKkKlansman» Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον. Ο γιος του Ντένζελ Ουάσινγκτον βρέθηκε πρόσφατα στη χώρα μας για τα γυρίσματα της ταινίας «Born to be murdered» που σκηνοθετεί ο Ιταλός Φερντινάντο Σίτο Φιλομαρίνο.
Τα επόμενα ονόματα που θα συμμετέχουν στην ταινία του Νόλαν είναι η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, που έπαιξε πρόσφατα στο «Guardians of The Galaxy» και στο «Widows» και ο Ρόμπερτ Πάτινσον, ο οποίος επιστρέφει στις μεγάλες παραγωγές με το «Good Time», το «Damsel», «Hish Life».
- «Ώρα μηδέν» για τους αγρότες: Την Πέμπτη οι κρίσιμες αποφάσεις - Το σενάριο για Χριστούγεννα με μπλόκα
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Επτά συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι - Ανάμεσά τους η μητέρα και η πεθερά του αρχηγού
- ΗΠΑ: Η θέση των ΗΠΑ για την Τουρκία και τα F-35 δεν έχει αλλάξει - Μπλόκο λόγω S-400
- Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»