The Walking Dead: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του spinoff, με πρωταγωνιστές τους Andrew Lincoln και Danai Gurira
NewsroomΤο spinoff του «The Walking Dead» θα κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2024 με πρωταγωνιστές τους Αντριου Λίνκολν (Andrew Lincoln) ως Rick Grimes και Ντανάι Γκουρίρα (Danai Gurira) ως Michonne Grimes όπως ανακοινώθηκε στο New York Comic Con, ενώ παρουσιάστηκε ένα teaser δίνοντας μία πρώτη γεύση από τα νέα επεισόδια.
Στο «The Ones Who Live» όπως είναι ο τίτλος της νέας σειράς η οποία είχε ανακοινωθεί επίσημα το 2022, επιστρέφει μαζί με τους πρωταγωνιστές και η Πολιάνα Μάκιντος (Pollyanna McIntosh), ενώ προστίθενται οι Τέρι Ο' Κουιν (Terry O'Quinn) ως Beale, Ματ Τζέφρις (Matt Jeffries) ως Nat και Λέσλι Αν Μπραντ (Lesley-Ann Brandt) ως Pearl.
Όπως αναφέρει το Deadline, η σειρά των έξι επεισοδίων είναι μια επική ιστορία αγάπης ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που έχουν αλλάξει από έναν κόσμο που είναι εντελώς διαφορετικός.
«Προσπάθησα να ξεφύγω. Σας παρακαλώ να ξέρετε ότι προσπάθησα. Προσπάθησα, αλλά απέτυχα», λέει στην αρχή του teaser ο Rick με τους δύο πρωταγωνιστές να πολεμούν χωριστά και να φαίνονται εξαντλημένοι.
Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη «ο Rick και η Michonne μπαίνουν σε έναν κόσμο που βρίσκεται σε πόλεμο με τους νεκρούς και τελικά και με τους ζωντανούς. Μπορούν να βρουν ο ένας τον άλλον, αλλά και τους εαυτούς τους σε μια κατάσταση που δεν έχουν βιώσει ποτέ πριν; Είναι εχθροί, εραστές, θύματα ή νικητές; Χωρίς ο ένας τον άλλον είναι ζωντανοί ή θα ανακαλύψουν ότι είναι και αυτοί οι…νεκροί που περπατούν (σ.σ. Walking Dead)».
Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι το AMC ήρθε σε συμφωνία με το σωματείο SAG-AFTRA και έλαβε ειδική άδεια για να συνεχίσει το post-production της σειράς.
- Μητσοτάκης για PosoKanei: «Όπλο κατά της ακρίβειας, real time σύγκριση τιμών» - Πώς λειτουργεί η νέα εφαρμογή για τα σούπερ μάρκετ
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: «Την είχε απειλήσει με πιστόλι ενώ κοιμόταν» αποκάλυψε ο θείος της 45χρονης - Βουβός πόνος στην κηδεία της
- 20 χρόνια κάθειρξη στον Mystikal για υπόθεση βιασμού - Απορρίφθηκε το αίτημα ανάκλησης της ενοχής του
- ΑΣΕΠ κατά υπουργείου Υγείας για τις προσλήψεις στο ΕΣΥ - Οι καθυστερήσεις, οι έλεγχοι και η χρόνια κόντρα