Σινεμά|23.03.2019 16:32

Τίτλοι τέλους για τη σειρά «Supernatural» (vid)

Newsroom

Με ένα συγκινητικό βίντεο στο Instagram, ο Τζένσεν Ακλς, ο Τζάρεντ Πανταλέκι και ο Μίσα Κόλινς ανακοίνωσαν την απόφασή τους να κλείσουν τον κύκλο του «Supernatural» του χρόνου.

«Παρότι είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένοι με την 15η σεζόν, αυτή θα είναι και η τελευταία μας», δήλωσε ο Ακλς. «Δεκαπέντε χρόνια μιας σειράς που σίγουρα άλλαξε τη ζωή μου, και ξέρω ότι άλλαξε και τη ζωή αυτών των δυο ανθρώπων. Θέλαμε να το ακούσετε από εμάς», συμπλήρωσε ο ίδιος. O Κόλινς ανέφερε ότι «σας αγαπάμε και αυτή η οικογένεια θα παραμείνει όπως είναι, παρά το τέλος της σειράς».

T

Το CW επιβεβαίωσε ότι η 15η σεζόν θα είναι ο τελευταίος κύκλος της σειράς και θα αποτελείται από 20 επεισόδια. Έτσι το «Supernatural» θα ολοκληρωθεί το 2020 με συνολικά 327 επεισόδια. 

Οι εκτελεστικοί παραγωγοί Andrew Dabb και Robert Singer ανέφεραν σε κοινή δήλωσή τους: «Για αρχή, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που συμμετείχαν στη σειρά, τόσο μπροστά όσο και πίσω από την κάμερα. Για εμάς, ήταν μια εμπειρία ζωής. Η υποστήριξη που είχαμε τόσο από την Warner Bros Television, όσο και από το CW, ήταν απίστευτη. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά τον Jensen, τον Jared και τον Misha, που έκαναν αυτό το ταξίδι τόσο μοναδικό. Είναι πλέον σημαντικό για εμάς να δώσετε σε αυτούς τους χαρακτήρες που αγαπάμε, το αντίο που τους αξίζει». 

Η συγκεκριμένη είδηση έρχεται λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση πως το «Arrow» θα ολοκληρωθεί στην όγδοη σεζόν, αποτελούμενη από δέκα επεισόδια.

 
Supernaturalσειρά