Σινεμά|26.11.2023 12:30

Δυσάρεστα νέα για τους φανς του «Scream»: Αποχωρεί η ηθοποιός Jenna Ortega μετά την απόλυση της Melissa Barrera

Newsroom

Μία μόλις ημέρα μετά την αποχώρηση της πρωταγωνίστριας Melissa Barrera από το «Scream VII», σημειώθηκε μία ακόμη απώλεια, αυτή της Jenna Ortega, η οποία δεν θα συμμετάσχει στο τελευταίο μέρος της σειράς ταινιών τρόμου. 

Πηγές υποστηρίζουν ότι η αποχώρηση της Jenna Ortega δεν σχετίζεται με την απόλυση της Melissa Barrera. Συγκεκριμένα, η αποχώρηση της δεύτερης έγινε μετά από τις πολλές αναρτήσεις που έκανε η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με τον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς.

Πηγές αναφέρουν, επίσης, ότι οι εκπρόσωποι της Ortega ενημέρωσαν την παραγωγή για την απόφαση της ηθοποιού να μην επιστρέψει, και αυτό συνέβη πριν από τη μεγάλη απεργία των ηθοποιών στην Χόλιγουντ.

«Είμαι τόσο ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να παίξω την Tara στο Scream» έγραψε η Ortega στα social media. «Ηταν μια απίστευτη εμπειρία και θα τη θυμάμαι για πάντα. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να συμμετάσχω στο Scream 7, λόγω σύγκρουσης χρονοδιαγραμμάτων με το Wednesday. Ήταν μια δύσκολη απόφαση, αλλά είμαι ενθουσιασμένη που θα συνεχίσω να εργάζομαι με την ομάδα της Paramount και της Spyglass στο μέλλον» πρόσθεσε. 

Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, οι σεναριογράφοι, James Vanderbilt και Guy Busick, επικεντρώνονται τώρα σ' ένα νέο σεναριακό πλαίσιο, το οποίο πρόκειται να παρουσιάσουν στους παραγωγούς. Αν και ενδέχεται να διατηρηθούν ορισμένες σκηνές και ανατροπές, η νέα ταινία θα χρειαστεί νέους πρωταγωνιστές. Σημειώνεται ότι τα συμβόλαια των δύο ηθοποιών κάλυπταν δύο ταινίες «Scream» και έχουν ήδη εκπληρωθεί αυτές οι υποχρεώσεις.

Netflixηθοποιόςειδήσεις τώραγυρίσματαWednesday