Σινεμά|04.04.2019 13:08

Τζιμ Τζάρμους - The Dead Don’t Die: Νέα ταινία με διάσημους πρωταγωνιστές

Newsroom

Στη νέα κωμική ταινία βετεράνου Αμερικανού σκηνοθέτη, Τζιμ Τζάρμους με τίτλο «The Dead Don’t Die» πρωταγωνιστούν οι: Ίγκι Ποπ, Τομ Γουέιτς, RZA, Μπιλ Μάρεϊ, Τίλντα Σουίντον, Σελίνα Γκόμεζ, Κλοέ Σεβινί, Ντάνι Γκλόβερ κ.ά

Την ταινία, η οποία όπως ανακοινώθηκε από την Focus Features, θα αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Ιουνίου, σκηνοθέτησε ο Τζιμ Τζάρμους σε δικό του σενάριο. Σε συνέντευξή της στο Collider η Κλοέ Σεβινί αποκάλυψε ότι η ταινία επικεντρώνεται γύρω από μια περιβαλλοντική καταστροφή που προκαλεί τη μαζική εμφάνιση ζόμπι και ότι η ταινία κλίνει περισσότερο προς την κωμωδία και όχι το δράμα.

Παραγωγοί της ταινίας είναι οι Τζόσουα Άστρακαν και Κάρτερ Λόγκαν. Ο Τζάρμους έχει συνεργαστεί με πολλούς από τους πρωταγωνιστές, ο τραγουδιστής της ροκ και ηθοποιός, Ίγκι Ποπ είχε έναν μικρό, αλλά αξέχαστο ρόλο στο «Dead Man» (Ο Νεκρός), o ράπερ RZA εμφανίστηκε στο «Ghost Dog: The Way of the Samurai» (Ghost Dog: Ο τρόπος των σαμουράι). Στην ταινία του Τζάρμους «Coffee and Cigarettes» (Καφές και Τσιγάρα) παίζουν οι Τομ Γουέιτς και Ίγκι Ποπ, RZA και Μπιλ Μάρεϊ.

T

Ο Τζιμ Τζάρμους έχει σκηνοθετήσει και το ντοκιμαντέρ των Stooges του συγκροτήματος του Ίγκι Ποπ με τίτλο «Gimme Danger». Ο Τζιμ Τζάρμους, ο οποίος επίσης ηθοποιός, κινηματογραφικός παραγωγός και συνθέτης, πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα νέο άλμπουμ με τον Γιόζεφ φαν Βίσεμ με τίτλο «An Attempt to Draw Aside the Veil».

ΧόλιγουντΤζιμ ΤζάρμουςIggy Pop