Σινεμά|28.03.2019 22:31

Θα κυκλοφορήσει δίωρο ντοκιμαντέρ για το Game Of Thrones (vid)

Newsroom

Η HBO ανακοίνωσε πως στις 26 Μαϊου πρόκειται να προβληθεί ένα ντοκιμαντέρ για το «Game Of Thrones». Η ταινία θα διαρκέσει δύο ώρες και θα μας δείξει το making of της τελευταίας σεζόν της δραματικής σειράς. 

Σκηνοθέτης του «Game of Thrones: The Last Watch», είναι η Βρετανίδα Τζίνι Φίνλεϊ, η οποία θα παρουσιάσει όλα τα backstage, αλλά και χρήσιμες πληροφορίες για τα γυρίσματα. Όλες εκείνες τις μοναδικές περιοχές και τον τρόπο με τον οποίο οι αφηγήσεις του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν έγιναν πραγματικότητα.

Ωστόσο, ο Ιρλανδός ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου Λίαμ Κάνιγχαμ, που έγινε ιδιαίτερα γνωστός για τον ρόλο του ως «Davos Seaworth», στο «Game of Thrones», όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The Late Late Show» έκανε άθελά του αποκαλύψεις για το μέλλον και το ... τέλος του 8ου και τελευταίου κύκλου της σειράς.

Όταν ρωτήθηκε αν ο χαρακτήρας του, θα επιβιώσει στο τέλος, η απάντηση ήταν χιουμοριστική, αλλά θα μπορούσε και να μην είναι: «Όλοι θα πεθάνουμε. Μην ξεχνάτε το "valar morghulis" που είναι μια φράση κλειδί του σόου και σημαίνει "όλοι οι άντρες πρέπει να πεθάνουν"». 

Ο νέος και τελευταίος κύκλος της σειράς, που αποτελείται από έξι επεισόδια, θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 14 Απριλίου. Ωστόσο, από την 1η Απριλίου οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν κάθε εβδομάδα από έναν ολόκληρο κύκλο του «Game of Thrones», ενώ κάθε Σαββατοκύριακο θα προβάλλεται ο κύκλος που ολοκληρώθηκε στη διάρκεια της εβδομάδας σε ένα μεγάλο μαραθώνιο.

Η προβολή των νέων επεισοδίων του εκάστοτε κύκλου θα ξεκινάει κάθε μέρα στις 22:00, ενώ οι επαναλήψεις τους θα προβάλλονται την επόμενη ημέρα από τις 17:00 μαζί με πλούσιο backstage υλικό. 

Παράλληλα, εδώ και καιρό, έχει γίνει γνωστό πως ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν ετοιμάζει το prequel του «Game of Thrones». Το ατιτλοφόρητο ακόμα prequel θα σκηνοθετήσει η Βρετανίδα Σ.Τζ. Κλάρκσον και τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν την άνοιξη, μετά την ολοκλήρωση της τηλεοπτικής σειράς του HBO. Για το σενάριο θα συνεργαστούν ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτινς μαζί με την Τζέιν Γκόλντμαν. 

Οι πρωταγωνιστές της σειράς θα είναι οι: Ναόμι Γουότς, Τζος Ουάιτχαουζ, Ναόμι Έϊκι, Ντενίζ Γκοφ, Τζέιμι Κάμπελ Μπάουερ, Σέιλα Άτιμ, Ιβάνο Τζεραμάια, Τζόρτζι Χένλεϊ, Άλεξ Σαρπ και Τόμπι Ρέγκμπο.

Η ιστορία θα εκτυλίσσεται χρονικά χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα που παρακολουθήσαμε στην πρώτη σεζόν του «Game of Thrones». H υπόθεση θα αφορά στην εξέλιξη της ηπείρου του Westeros από τη χρυσή εποχή των ηρώων του μέχρι «την πιο σκοτεινή του ώρα».

Έτσι, η σειρά θα αποκαλύπτει την πραγματική ιστορία πίσω από την προέλευση των White Walkers, τα μυστήρια του Essos, αλλά και άγνωστες πτυχές της ιστορίας οικογενειών που πρωταγωνιστούν στο Τραγούδι του Πάγου και της Φωτιάς, όπως οι Stark.

ντοκιμαντέρGame of Thrones