Πέθανε ο ηθοποιός Σέιν Ρίμερ: Είχε λάβει μέρος σε 4 ταινίες του Τζέιμς Μποντ
NewsroomΣε ηλικία 89 ετών έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός Σέιν Ρίμερ, το πρωί της Παρασκευής (29/3).
Ο Καναδός καλλιτέχνης έλαβε μέρος σε περισσότερες από εκατό ταινίες και έκανε περάσματα και από τέσσερις ταινίες του Τζέιμς Μποντ. Εγκαταστάθηκε στην Αγγλία στα τέλη της δεκαετίας του 1950, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του ως τραγουδιστής σε καμπαρέ.
«Dr. Strangelove» (1964), «Rollerball» (1975), «The Spy Who Loved Me» (1977), «Gandhi» (1982), «Out of Africa» (1985), «Crusoe» (1989), «Spy Game» (2001) και «Batman Begins» (2005), ήταν μερικές από τις ταινίες που συμμετείχε.
Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό, όταν δάνεισε τη φωνή του στον Σκοτ Τρέισι, τον ήρωα της βρετανικής τηλεοπτικής σειράς «Thunderbirds». Η αιτία θανάτου του παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη.
- Αποκλεισμένο το λιμάνι του Βόλου από στεριά και θάλασσα – «Παρέλαση» αγροτών με τρακτέρ και ψαράδων με καΐκια
- Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών
- Συναγερμός στην Ιαπωνία: Κοινές πτήσεις κινεζικών και ρωσικών μαχητικών πάνω από το νησί
- «Τις δύο τις έβαλα εγώ, την άλλη ο φίλος μου»: H κυνική ομολογία του δράστη στο TikTok για το μαχαίρωμα στον 14χρονο