Σινεμά|19.02.2024 20:10

BAFTA: Σάλος στα social media για την απουσία του Matthew Perry από το ειδικό αφιέρωμα «In Memoriam» - Τι απαντά η Ακαδημία

Newsroom

Τις τελευταίες ώρες, έχει εκδηλωθεί μια θύελλα από αρνητικά σχόλια χρηστών των social media, καθώς παρατήρησαν ότι ο Μάθιου Πέρι (Matthew Perry) έλειπε από το ειδικό αφιέρωμα της τελετής των βραβείων BAFTA. Ο ηθοποιός, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2023, δεν συμπεριλήφθηκε στο αφιέρωμα «In Memoriam» που παρουσιάστηκε στα BAFTA υπό τους ήχους του κομματιού «Time After Time» της Σίντι Λόπερ, για τους ηθοποιούς που πέθαναν το 2023.

Οι θαυμαστές του εκλιπόντα ηθοποιού εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους στα κοινωνικά δίκτυα, καταδικάζοντας τη Βρετανική Ακαδημία και υποστηρίζοντας ότι ήταν άδικο να μην του δοθεί η αναγνώριση που του αξίζει στο αφιέρωμα.

«Ντροπή σας που δεν αναγνωρίζετε τον Μάθιου Πέρι» έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης την ώρα που ένας άλλος σχολίασε «καμία αναφορά στον Μάθιου Πέρι στο αφιέρωμα των BAFTAs;!». «Ήρθα μόνο για να βεβαιωθώ ότι δεν είμαι ο μόνος που λυπήθηκε για την κραυγαλέα παράλειψη από τα BAFTA του Μάθιου Πέρι κατά τη διάρκεια των αφιερωμάτων! Χαίρομαι που βλέπω ότι δεν είμαι μόνο εγώ!», έγραψε ένας άλλος στην πλατφόρμα Χ (Twitter).

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε η Ακαδημία των BAFTA απάντησε στις επικρίσεις, ανακοινώνοντας ότι «ο Μάθιου Πέρι θα μνημονευτεί στη φετινή τελετή απονομής των τηλεοπτικών βραβείων»  Bafta Television Awards τον Μάιο, κοινοποιώντας έναν σύνδεσμο για το διαδικτυακό αφιέρωμα στον ηθοποιό. Παρόλα αυτά οι θαυμαστές του σχολίασαν ότι ο Πέρι είχε καριέρα και στον κινηματογράφο, εκτός από τον ρόλο του Τσάντλερ Μπινγκ στην τηλεοπτική σειρά «Φιλαράκια».

βραβείαBAFTAΜάθιου Πέριειδήσεις τώρα