Σινεμά|11.03.2024 19:50

Όσκαρ 2024: Ποιος Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ; Ο αδιαφιλονίκητος πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν ο αξιολάτρευτος σκύλος Messi

Newsroom

Τα μάτια όλων, τη νύχτα της Κυριακής ήταν στραμμένα στο Λος Άντζελες, και συγκεκριμένα στο Dolby Theater, όπου έγινε η τελετή απονομής των 96ων βραβείων Όσκαρ. Ωστόσο, μεταξύ των μεγαλύτερων κινηματογραφικών stars του κόσμου, ένας έκλεψε την παράσταση, και μάλιστα τετράποδος.

Ο σκύλος Messi από το Anatomy of the Fall έφτασε στο κόκκινο χαλί φορώντας τα «καλά του». Το 7χρονο border collie εμφανίστηκε στο Dolby Theater με ένα κομψό παπιγιόν δεμένο στον λαιμό του ενώ, μόλις άρχισε η τελετή, πήρε προνομιακή θέση, στην πρώτη σειρά και δίπλα στους κορυφαίους (ανθρώπινους) αστέρες της βραδιάς.

Το «χειροκρότημα» στον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Ο Messi αποθεώθηκε από τον παρουσιαστή της βραδιάς, Τζίμμυ Κίμελ, ο οποίος αναφέρθηκε στον εναρκτήριο λόγο του, στον σκύλο πρωταγωνιστή. «Έχω να δω Γάλλο ηθοποιό να τρώει εμετό έτσι από την εποχή του Ζεράρ Ντεπαρντιέ», είπε ο Kimmel εν μέσω αλαλαγμών από το κοινό, καθώς η κάμερα έκανε κοντινό στην αξιολάτρευτη μουσούδα του σκυλιού. Στη συνέχεια της τελετής, η κάμερα «συνέλαβε» τον Messi να «χειροκροτεί» τον νικητή της βραδιάς, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ.

Το Anatomy of a Fall κέρδισε πέντε υποψηφιότητες για Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης ταινίας. Κέρδισε το Όσκα καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου.

σκύλοςΟσκαρ 2024Ρόμπερτ Ντάουνι ΤζούνιορΓιώργος ΛάνθιμοςPoor ThingsΈμμα Στόουνβραβεία Οσκαρειδήσεις τώραJimmy KimmelΌσκαρΤελετή Οσκαρ