Σινεμά|03.04.2019 20:20

Η Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια γίνεται ταινία (vid)

Newsroom

Η Ντόρα μεγάλωσε και έρχεται σε live-action ταινία. Ο τίτλος της νέας ταινίας είναι «Ντόρα και η Χαμένη Πόλη του Χρυσού» και θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 2 Αυγούστου του 2019. 

Η ιστορία επικεντρώνεται στην έφηβη πλέον Ντόρα, η οποία αναγκάζεται να φύγει από τη ζούγκλα για να αντιμετωπίσει μία εξαιρετικά τρομακτική, εξαιρετικά «ξένη» σε αυτήν εμπειρία: Το Γυμνάσιο. Ωστόσο, καταλήγει να μπλεχτεί σε μία μυστηριώδη αποστολή, μαζί με μερικούς από τους νέους συμμαθητές της, μεταξύ των οποίων και ένα αγόρι, ο οποίος την ερωτεύεται από την πρώτη στιγμή. 

Την Ντόρα υποδύεται η Ιζαμπέλα Μόνερ, ενώ ανάμεσα στους γνωστούς ηθοποιούς που συμμετέχουν στην ταινία, συναντάμε την Εύα Λονγκόρια και τον Μιχαελ Πένα. 

Η «Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια», όπως είναι ο αυθεντικός τίτλος, αποτέλεσε μια από τις τεράστιες επιτυχίες του δικτύου Nickelodeon και προβαλλόταν από το 2000 έως το 2014 με συνολικά 172 επεισόδια. Ήταν μια από τις αγαπημένες ηρωίδες των παιδιών και ένα από τα πιο επιτυχημένα animation της τηλεόρασης.

Εύα ΛονγκόριαNickelodeon