Σινεμά|07.11.2018 12:38

Διέρρευσαν λεπτομέρειες για το prequel του «Game Of Thrones»

Newsroom

Μπορεί οι θαυμαστές του «Game of Thrones» να ανυπομονούν να ξεκινήσει η τελευταία σεζόν της αγαπημένης τους τηλεοπτικής σειράς, αλλά η εταιρεία παραγωγής ΗΒΟ έχει δώσει ήδη το πράσινο φως για το prequel του «Game Of Thrones», έχοντας «καπαρώσει» για έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους τη Ναόμι Γουότς.

Ο Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτινς δημοσίευσε στο προσωπικό του blog ότι ο τίτλος της νέας σειράς θα είναι «Η Μακριά Νύχτα» («The Long Night»).

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «The Sun», ο Μάρτιν είχε γράψει: «Το casting έχει τώρα ξεκινήσει για το "Η Μακριά Νύχτα", το πρώτο show της σειράς που θα διαδεχθεί το "Game of Thrones" για να κινηματογραφηθεί».

T

Στο blog του, ο συγγραφέας ανέφερε ότι επεξεργάζονται κι άλλα spin-offs: «Κάθε μία από αυτές τις ιδέες που συζητούνται είναι για prequel, αντί για sequel. Κάποιες μπορεί να μην τοποθετούνται καν στο Ουέστερος. Αντί για "spin-off" ή "prequel", προτιμώ τον όρο "διάδοχο show". Έτσι τις λέω. Δεν μπορώ να σας πω το περιεχόμενο αυτών των πρότζεκτ, όχι, συγγνώμη, θα ήθελα να μπορούσα να το κάνω».

Η ιστορία θα εκτυλίσσεται χρονικά χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα που παρακολουθήσαμε στην πρώτη σεζόν του «Game of Thrones». H υπόθεση θα αφορά στην εξέλιξη της ηπείρου του Westeros από τη χρυσή εποχή των ηρώων του μέχρι «την πιο σκοτεινή του ώρα». Έτσι, η σειρά θα αποκαλύπτει την πραγματική ιστορία πίσω από την προέλευση των White Walkers, τα μυστήρια του Essos, αλλά και άγνωστες πτυχές της ιστορίας οικογενειών που πρωταγωνιστούν στο Τραγούδι του Πάγου και της Φωτιάς, όπως οι Stark.

Σύμφωνα με το «Deadline Hollywood», ο πρωταγωνιστής του show θα είναι ο Τζος Γουάιτχαουζ, Βρετανός ηθοποιός γνωστός από τον ρόλο του στην ταινία «Poldark» και από το ότι είναι ο «Mr. Burberry» στη διαφήμιση για το ανδρικό άρωμα του οίκου Burberry’s. Το casting της σειράς θα συνεχιστεί τις ερχόμενες ημέρες, με σκοπό τα γυρίσματα να ξεκινήσουν το 2019. 

Για το σενάριο θα συνεργαστούν ο Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτινς μαζί με την Τζέιν Γκόλντμαν (γνωστής από το «Kingsman: The Secret Service»).

σειρέςGame of Thrones