Σινεμά|09.04.2019 16:34

Avengers Endgame: Το νέο αποκαλυπτικό trailer κυκλοφόρησε (vid)

Newsroom

Περίπου δύο εβδομάδες πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της τέταρτης ταινίας των Εκδικητών, «Avengers Endgame», η Marvel κυκλοφόρησε ένα νέο αποκαλυπτικό trailer για την ταινία, η οποία θα αποτελέσει την κορύφωση του κινηματογραφικού σύμπαντος που ξεκίνησε η Μάρβελ το 2008 με την πρώτη ταινία Άιρον Μαν.

Το τελευταίο teaser trailer, που κυκλοφόρησε την Τρίτη (9/4), είναι εκείνο που κάνει την μεγαλύτερη αποκάλυψη για την ταινία καθώς επιβεβαιώνει την θεωρία που αναδύθηκε αμέσως μετά το τέλος του «Infinity War», όταν ο μισός πληθυσμός του γαλαξία αφανίστηκε.

Οι «Avengers» θα επιδιώξουν να κλέψουν το γάντι του Thanos και τις πέτρες της αιωνιότητας για να γυρίσουν πίσω το χρόνο. Το trailer δείχνει πως η Κάπτεν Μάρβελ, η νέα προσθήκη στην ομάδα των Εκδικητών, είναι αυτή που επιμένει για το συγκεκριμένο σχέδιο.

Στην ερώτηση του Μπρους Μπάννερ (Χαλκ), «πώς γνωρίζουμε ότι αν αν γυρίσουμε το χρόνο πίσω το αποτέλεσμα θα είναι διαφορετικό;» πιθανότατα η απάντηση έχει δοθεί στην προηγούμενη ταινία, όταν ο Dr. Strange είχε προβλέψει πως σε ένα σενάριο (από τα 14 εκατομμύρια πιθανά) οι «Avengers» νικούν.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 26 Απριλίου.

Το συγκεκριμένο trailer ήρθε να προστεθεί στα τρία που έχουν κυκλοφορήσει από τον περασμένο Δεκέμβριο και έχουν ανεβάσει την αγωνία των φανς της σειράς στα ύψη.

MarvelAvengers