Σινεμά|10.04.2019 16:15

Κρις Χέμσγουορθ: Επιθυμεί να υποδυθεί τον Τζέιμς Μποντ (vids)

Newsroom

Αρκετοί ηθοποιοί έχουν αναφερθεί κατά καιρούς ως πιθανοί διάδοχοι του Ντάνιελ Κρεγκ, εφόσον αποφασίσει οριστικά να αποχωρήσει από την κινηματογραφική σειρά ταινιών Τζέιμς Μποντ. Πρόσφατα, ο Κρις Χέμσγουορθ ρωτήθηκε αν θα επιθυμούσε να υποδυθεί τον Τζέιμς Μποντ σε μία από τις επόμενες ταινίες και ο ίδιος απάντησε θετικά. 

«Όταν γυρίζαμε το “Rush” κάποιος το είπε και σκέφτηκα: “Ωραία, αν αυτή είναι η βιντεοταινία μου για ακρόαση, τότε σπουδαία". Δεν νομίζω ότι θα συναντήσετε ποτέ κάποιον που δεν θέλει να κάνει μία προσπάθεια για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ. Θα ήθελα πολύ να το κάνω», ανέφερε ο Αυστραλός ηθοποιός στο περιοδικό Balance και συνέχισε: «Αλλά αυτό εξαρτάται από τόσα πολλά στοιχεία και είναι πέρα από μένα. Δεν είσαι εσύ που μπορείς να αποφασίσεις».

«Είναι κάτι για το οποίο συμφωνούν η κοινότητα των θαυμαστών των ταινιών Τζέιμς Μποντ, η παραγωγός Μπάρμπαρα Μπρόκολι και όλοι οι συντελεστές. Είναι μια από κοινού απόφαση. Πολλά ονόματα ακούστηκαν και πολλοί σπουδαίοι άνθρωποι μπορούν να το διευθετήσουν», τόνισε ο Χέμσγουορθ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αμερικανός ηθοποιός, Άρμι Χάμερ και ο Άγγλος ηθοποιός, Ίντρις Έλμπα είναι μόνο δύο από τα ονόματα που έχουν ακουστεί για τον ρόλο του Βρετανού μυστικού πράκτορα Τζέιμς Μποντ. 

«Shatterhand»: Ο τίτλος της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ

Στις 6 Απριλίου στα Pinewood Studios, ξεκίνησαν τα γυρίσματα της 25ης ταινίας του Τζέιμς Μπόντ, με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ. O Κάρι Φουκουνάγκα έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία, αφού ο Ντάνι Μπόιλ αποχώρησε τον περασμένο Αύγουστο.

Ωστόσο, το «Shatterhand» θα είναι πιθανότατα ο επίσημος τίτλος για τις νέες περιπέτειες του πιο διάσημου πράκτορα. Το «Shatterhand» ήταν ένα ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε ο Ερνστ Σταύρο Μπλόφελντ στο βιβλίο του Ιαν Φλέμινγκ «You only live twice» και την ομότιτλη ταινία. Στo ρόλο του Μπλόφελντ μάλιστα αναμένεται να δούμε τον Κρίστοφ Βαλτς.

Τζέιμς Μποντ