Σινεμά|10.04.2019 20:38

Game of Thrones: Εντυπωσιακή έκθεση με μοναδικά αντικείμενα της σειράς (pics+vid)

Newsroom

Μια εντυπωσιακή έκθεση σχετικά με το «Game of Thrones» πραγματοποιείται στο Μπέλφαστ της Βορείου Ιρλανδίας. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά σπάνια αντικείμενα και σκηνικά που χρησιμοποιήθηκαν στην δημοφιλέστερη σειρά του HBO.

Κοστούμια, πανοπλίες, μάσκες, αγάλματα, ακόμα και τεράστια κρανία δράκου θα βρίσκονται στο εκθεσιακό κέντρο «Titanic» του Μπέλφαστ από τις 11 Απριλίου έως την 1η Σεπτεμβρίου του 2019 και θα βοηθήσουν τους επισκέπτες να νιώσουν και εκείνοι πως βρίσκονται σε κάποια από τις εντυπωσιακές τοποθεσίες του Γουέστερος.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του irishtimes, το εκθεσιακό κέντρο αποτελεί το ιδανικό σημείο για να στηθεί μια τόσο σπουδαία έκθεση καθώς ακριβώς απέναντι βρίσκονται τα στούντιο στα οποία γυρίστηκε μεγάλο μέρος της σειράς. Επιπλέον, στην Ιρλανδία βρίσκονται πολλές τοποθεσίες στις οποίες έχουν γυριστεί οι εντυπωσιακές σκηνές που καθήλωσαν τους φανς του «Game of Thrones». Για παράδειγμα, το «Τείχος», το «Μαύρο Κάστρο» αλλά και η «Βασιλική Οδός» χαρτογραφούνται στην πραγματικότητα στη χώρα της Βρετανίας.

Για την υλοποίηση της έκθεσης συνεργάστηκαν το υπουργείο Τουρισμού της χώρας και το δίκτυο HBO το οποίο έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα της σειράς.

Υπενθυμίζουμε ότι η πρεμιέρα του 8ου και τελευταίου κύκλου της σειράς θα γίνει την Κυριακή 14 Απριλίου και αναμένεται με μεγάλη αγωνία από εκατομμύρια λάτρεις της σειράς σε όλο τον κόσμο.

έκθεσηGame of Thrones