Σινεμά|11.04.2019 19:30

The Crown: Βρέθηκε η ηθοποιός που θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα (pics)

Newsroom

Λίγο καιρό πριν την πρεμιέρα της τρίτης σεζόν του «The Crown», ανακοινώθηκε από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς του Netflix στο twitter το όνομα της ηθοποιού που θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα στην τέταρτη σεζόν της σειράς.

Η βρετανίδα ηθοποιός Εμα Κόριν, μπορεί να μην είναι αρκετά γνωστή, αλλά κατάφερε, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Guardian, να εντυπωσιάσει τους συντελεστές της σειράς και να κερδίσει τον ρόλο. 

«Είμαι κολλημένη με τη σειρά από το πρώτο επεισόδιο και τώρα μόνο η σκέψη του να βρεθώ ανάμεσα σε αυτή την εκπληκτική, ταλαντούχα οικογένεια ηθοποιών, είναι σουρεαλιστικό. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν εμβληματικό πρόσωπο και η επιρροή της στον κόσμο παραμένει σημαντική και αποτελεί έμπνευση. Το γεγονός ότι μου δίνεται η ευκαιρία να την εξερευνήσω μέσω του γραψίματος του Πίτερ Μόργκαν, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία και θα κάνω το καλύτερο ώστε να τη δικαιώσω», έγραψε η Κόριν στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram

T

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο καστ της τρίτης σεζόν του «The Crown» συμπεριλαμβάνεται η βραβευμένη με Όσκαρ, Ολίβια Κόλμαν στο ρόλο της Βασίλισσας Ελισάβετ, την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ ως πριγκίπισσα Μαργαρίτα και τον Τομπάιας Μένζις ως έναν γηραιότερο Πρίγκιπα Φίλιππο. Ο συγκεκριμένος κύκλος της σειράς θα διαδραματίζεται ανάμεσα στο 1964 και το 1976, παρουσιάζοντας, μεταξύ άλλων, τη σχέση της πριγκίπισσας Μαργαρίτας με τον Ρόντι Λιουέλιν. Η τέταρτη σεζόν θα εστιάζει σε πιο μοντέρνες εποχές. 

  
ΝταϊάναNetflixThe Crown