Σινεμά|11.04.2019 19:19

Κυκλοφόρησε τίτλος και τρέιλερ για τη νέα σεζόν του «American Horror Story» (vid)

Newsroom

O δημιουργός της σειράς «American Horror Story», Ράιαν Μέρφι, αποκάλυψε μέσα από ένα σύντομο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τον τίτλο της ένατης σεζόν της σειράς, που θα είναι «American Horror Story: 1984».

Ο νέος κύκλος θα αποτίει φόρο τιμής στις ταινίες τρόμου της δεκαετίας του '80. Δηλαδή θα έχει αρκετές αναφορές από έργα, όπως «Παρασκευή και 13», «Εφιάλτης στο Δρόμο με τις Λεύκες», αλλά και σε άλλες πολλές. 

Ωστόσο, το καστ της νέας σεζόν ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα θα πρωταγωνιστήσουν η Έμα Ρόμπερτς και ο αθλητής σκιέρ Γκας Κένγουορθι. Δυστυχώς, θα λείπει ο Εβάν Πίτερς, ο οποίος αποκάλυψε ότι επιθυμεί να κάνει ένα διάλειμμα, χωρίς να ξεκαθαρίζει εάν θα επιστρέψει. 

«Θα απέχω από αυτήν την σεζόν», δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πίτερς πριν λίγο καιρό χώρισε με την πρώην σύντροφό του και συμπρωταγωνίστρια του στη σειρά, Έμα Ρόμπερτς. 

Παράλληλα, ο Ράιαν Μέρφι ετοιμάζει καινούργιες σειρές για το Netflix, με το «The Politician» να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο. Oι άλλες δυο σειρές του είναι το «Ratched», που αποτελεί prequel για το «One Flew Over the Cuckoo’s Nest» με την Σάρα Πόλσον στον πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς και μια σειρά για τη χρυσή εποχή του Hollywood. 

T
American Horror Story