Σινεμά|16.04.2019 20:41

Game of Thrones: Αυτό είναι το τρέιλερ για το 2ο επεισόδιο (vid)

Newsroom

Δεν πέρασε πολλή ώρα από το τέλος του πρώτου επεισοδίου από τον τελευταίο κύκλο του Game of Thrones και το HBO δημοσίευσε το τρέιλερ του επόμενου. Μπορεί να έχει διάρκεια μόλις 50 δευτερόλεπτα, ωστόσο, γίνεται ξεκάθαρο πως από το δεύτερο επεισόδιο η δράση αρχίζει για τα καλά. 

Ο Τζέιμι Λάνιστερ φτάνει στο Γουίντερφελ, συναντά την Ντενέρις Ταργκάριεν, της οποίας τον πατέρα είχε σκοτώσει κατά την διάρκεια της επανάστασης του Γουέστερος, και φαίνεται πως δικάζεται. Η Σάνσα συνεχίζει τη κόντρα της με την Ντενέρις, η Άρια είναι έτοιμη να αναλάβει δράση, ενώ στο τέλος όλοι προετοιμάζονται για μάχη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρεμιέρα της σειράς φαινόμενο προκάλεσε ένα παγκόσμιο παραλήρημα. Το πρώτο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου μεταδόθηκε το βράδυ της Κυριακής (14/4) στην Αμερική και υπολογίζεται ότι το παρακολούθησαν ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Λόγω της πρωτοφανούς υψηλής θεαματικότητας, υπήρξε υπερφόρτωση στις ψηφιακές πλατφόρμες του τηλεοπτικού δικτύου HBO, με αποτέλεσμα κάποιοι να μην μπορέσουν να δουν την πρεμιέρα. 

Το «Game of Thrones» αποτελεί μία τηλεοπτική παρακαταθήκη 73 ωρών, που έχει καθηλώσει ένα οικουμενικό κοινό με αμείωτο ενδιαφέρον. Ο τελευταίος κύκλος αποτελείται από έξι επεισόδια μεγαλύτερης διάρκειας από τα επεισόδια που έχουμε δει μέχρι τώρα και όπως λένε οι συντελεστές θα είναι πιο αιμοβόρος και ανατρεπτικός απ' όλους.  

τρέιλερGame of Thrones