Σινεμά|18.04.2019 10:23

«Εκτέλεσαν» με μια σφαίρα στο κεφάλι ηθοποιό του Trainspotting (vid)

Newsroom

Με μία σφαίρα στο κεφάλι βρέθηκε νεκρός o πρωταγωνιστής της ταινίας «Trainspotting 2», Μπράντλεϊ Γουέλς (Bradley Welsh). Σύμφωνα με το ΤΜΖ η αστυνομία διερευνά τα αίτια της δολοφονίας του. Πρόκειται για τυχαίο περιστατικό ή ο γνωστός ηθοποιός είχε κάποιες διαφορές με ανθρώπους που δεν δίστασαν να τον οδηγήσουν στον θάνατο. Ο ηθοποιός εξέπνευσε πριν προλάβουν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Ο 42χρονος, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, χθες το βράδυ, σε δρόμο ενός ακριβού προαστίου του Εδιμβούργου. Πριν ασχοληθεί με την υποκριτική και υποδυθεί τον γκάνγκστερ στην ταινία, ο Γουέλς ήταν πρωταθλητής του μποξ. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα είχε θέματα με την αστυνομία, έχοντας προκαλέσει προβλήματα σε αγώνες ποδοσφαίρου. 

Ο Γουέλς τα τελευταία χρόνια ήταν ιδιοκτήτης γυμναστηρίου για μποξ και ήταν μέλος φιλανθρωπικών πρωτοβουλιών για τη στήριξη νεαρών ατόμων της τοπικής κοινότητας. 

Ο Γουέλς -στενός φίλος του συγγραφέα Ίρβιν Γουέλς πρωταγωνιστούσε μαζί με τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και τον Γιούεν Μπρέμνερ στο T2 Trainspotting. 

Trainspottingπυροβολισμός