Σινεμά|20.04.2019 16:26

Jinn: Έρχεται η πρώτη original αραβική σειρά στο Netflix (vid)

Newsroom

Το Netflix πιστεύει ότι οι σπουδαίες ιστορίες μπορούν να προέλθουν από παντού και ότι μερικοί από τους καλύτερους δημιουργούς περιεχομένου βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής. Γι’ αυτό το λόγο, αυτή τη χρονιά, οι χρήστες από όλο τον κόσμο θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη νέα δραματική σειρά «Jinn». Η πρώτη original αραβική σειρά της διάσημης διαδικτυακής υπηρεσίας. 

Η ιστορία επικεντρώνεται σε κάποιους μαθητές λυκείου, οι οποίοι μετά από μία εκδρομή τους στα μνημεία της αρχαίας πόλης της Πέτρας αισθάνονται ότι ένα Τζίνι, μία πανίσχυρη σκοτεινή υπερφυσική οντότητα τους ακολουθεί. Όλα τα γυρίσματα της σειράς πραγματοποιήθηκαν στην Ιορδανία.

«Το να δημιουργήσεις το πρώτο αραβικό original του Netflix και μία από τις πρώτες εφηβικές σειρές στον αραβικό κόσμο, υπήρξε μια αξέχαστη εμπειρία. Είχαμε τόσους νέους από αυτές τις χώρες να έρχονται και να μας λένε ότι ποτές δεν έχουν δει κάτι που να τους αντιπροσωπεύει στην τηλεόραση και να είναι μεγάλη μας χαρά, αλλά και ευθύνη να τους προσφέρουμε αυτό, δείχνοντας ταυτόχρονα όσα ο τόπος μας έχει να δώσει», αναφέρει ο σεναριογράφος Rajeev Dassani στο Deadline.   

Στο «Jinn» πρωταγωνιστούν οι Salma Malhas, Hamzeh Okab, Sultan Alkhail και Aysha Shahaltough, ενώ η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιουνίου 2019.

Netflixσειρά