Σινεμά|22.04.2019 11:40

Avengers Endgame: Ποιοι Εκδικητές ζουν και ποιοι έχουν πεθάνει (vid)

Newsroom

Λίγες μόνο ημέρες απομένουν για την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης τελευταίας ταινίας των Εκδικητών, «Avengers Endgame» στις 24 Απριλίου (Μεγάλη Τετάρτη), αλλά και την προσφορά του «Έθνους της Κυριακής», εκτάκτως το Μεγάλο Σάββατο 27 Απριλίου. Στο τέλος της προηγούμενης ταινίας της σειράς, «Infinity war», ο Thanos, με ένα χτύπημα των δακτύλων του, εξαφάνισε τον μισό πληθυσμό του σύμπαντος. Ανάμεσα σε αυτούς που χάθηκαν βρίσκονται και πολλοί, πρωταγωνιστικοί ήρωες των προηγούμενων ταινιών της Marvel.

Ας θυμηθούμε ποιοι χαρακτήρες χάθηκαν και ποιοι είναι ζωντανοί για να αντιμετωπίσουν τον Thanos, στην νέα ταινία Avengers, η οποία θα αποτελέσει την κορύφωση του κινηματογραφικού σύμπαντος που ξεκίνησε η Marvel το 2008 με την πρώτη ταινία Iron Man. 

Ποιοι πέθαναν

Loki: Στην αρχή της προηγούμενης ταινίας ο Loki προσπάθησε να ξεγελάσει τον Thanos. Ενώ αρχικά του υποσχέθηκε πίστη, αμέσως μετά προσπάθησε να τον δολοφονήσει. Εκείνος τον κατάλαβε και τον σκότωσε ακαριαία. Ωστόσο έχουμε δει τον αδερφό του Thor να πεθαίνει άλλες δύο φορές σε ταινίες της Marvel, πάντοτε όμως επιστρέφει.

Heimdall: Ο Thanos και οι ακόλουθοί του σκότωσαν τον καλύτερο φίλο του Thor, στην αρχή του «Infinity War». Λίγο πριν πεθάνει, ο Ασγκαριανός άνοιξε μια πύλη στο διάστημα και έστειλε τον Hulk στη Γη.

Gamora: Ο Thanos σκότωσε την ίδια του την κόρη, πετώντας την από τον γκρεμό, διότι αυτός, ήταν ο μόνος τρόπος για να πάρει την Soul Stone.

Vision: Η Scarlet Witch, κατέστρεψε την Infinity stone από το κεφάλι του Vision για να μην την αποκτήσει ο Thanos. Όμως εκείνος γύρισε τον χρόνο πίσω, συνέθλιψε το κεφάλι του Vision και πήρε τελικά την Infinity Stone.

Ποιοι έγιναν σκόνη στο τέλος του «Avengers: Infinity War»

Όταν ο Thanos συμπλήρωσε όλες τις πέτρες της αιωνιότητας στο γάντι του και χτύπησε τα δάχτυλά του, είδαμε πολλούς από τους αγαπημένους μας ήρωες να γίνονται σκόνη μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Ο Black Panther, ο Spider-Man, ο Doctor Strange, ο Winter Soldier, η Scarlet Witch, σχεδόν όλοι οι Guardians of the Galaxy (Star-Lord, Groot, Drax, Mantis) και ο Nick Fury είναι πλέον νεκροί.

πηγή φωτογραφίας movieweb

Ποιοι είναι ζωντανοί

Από τα γεγονότα της προηγούμενης ταινίας επιβίωσαν αρκετοί, πολύ σημαντικοί χαρακτήρες του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel. Χαρακτηριστικό είναι πως οι τέσσερις βασικοί εκδικητές, ο Captain America, ο Iron Man, ο Hulk και ο Thor είναι ζωντανοί. Σίγουρα, η Black Widow, ο War Machine, ο Rocket Raccoon, η Nebula αλλά και η Okoye και ο M’Baku από τη Wakanda θα τους βοηθήσουν.

Επιπλέον στην ομάδα των εκδικητών θα προστεθούν η Captain Marvel (θα παίξει σημαντικό ρόλο στη μάχη με τον Thanos) αλλά και οι Hawkeye και Ant-Man που έλειψαν εντελώς από την προηγούμενη ταινία.

AvengersMarvel