Σινεμά|22.04.2019 17:51

The Gifted: To FOX κόβει μια ακόμη σειρά της Marvel (vid)

Newsroom

Η Fox ανακοίνωσε πως κόβει τη σειρά «The Gifted», αλλά και την κωμωδία «Rel». Οι δύο σειρές είναι παραγωγής 20th Century Fox TV, που τώρα ανήκει στην Disney και λειτουργεί ξεχωριστά από το κανάλι της Fox

Στην υπόθεση της σειράς δύο αδέρφια, η Lauren και ο Andy, έπειτα από ένα βίαιο περιστατικό στο σχολείο τους, αποκαλύπτεται πως είναι μεταλλαγμένοι. Για τους γονείς τους, η αποκάλυψη αυτή αλλάζει τα δεδομένα ζωής της οικογένειάς τους. Πλέον, καλούνται να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν, προκειμένου να προστατεύσουν τα παιδιά τους από μια αδίστακτη κυβερνητική υπηρεσία, τη Sentinel Services, η οποία καταδιώκει μεταλλαγμένους. Αυτό, που περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, είναι ότι ο Reed είναι εισαγγελέας και ειδικεύεται στη δίωξη μεταλλαγμένων. Ό,τι υπερασπιζόταν μέχρι σήμερα έρχεται σε σύγκρουση με το καθήκον να προστατεύσει την οικογένειά του.

Η σειρά, η οποία βασίζεται στο σύμπαν των θρυλικών μεταλλαγμένων X - Men, ήταν μία από τις ελάχιστες σειρές της Marvel που είχαν μείνει, μετά την ακύρωση των σειρών της εταιρείας στο Netflix. Σύμφωνα με το Fox, ο κυριότερος λόγος που κόβεται το «The Gifted», μετά από δύο μόλις σεζόν, είναι ότι έκανε πολύ χαμηλά νούμερα. Το φινάλε είχε 1,6 εκατομμύρια τηλεθεατές έναντι των 4,9 εκατομμυρίων που είχε όταν ξεκίνησε.

 
τηλεοπτική σειράFOX