Σινεμά|24.04.2019 23:28

Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν: Δεν θέλει να τελειώσει από τώρα το «Game of Thrones»

Newsroom

Ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Rolling Stone» και ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως δεν θα ήθελε από τώρα να τελειώσει το «Game of Thrones».

«Είμαι λίγο λυπημένος για να σας πω την αλήθεια. Εύχομαι να είχαμε λίγες ακόμη σεζόν, αλλά καταλαβαίνω. Ο Dave και ο Dan θα πάνε να κάνουν άλλα πράγματα και είμαι σίγουρος ότι οι ηθοποιοί που ήταν κλεισμένοι για 7-8 χρόνια θα ήθελαν να προχωρήσουν σε άλλους ρόλους. Όλα αυτά είναι κατανοητά και δίκαια. Δεν είμαι νευριασμένος ή κάτι τέτοιο, απλά έχω έναν τέτοιο πόθο μέσα μου», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο σεναριογράφος της δραματικής σειράς του ΗΒΟ. 

Καθώς η αντίστροφη µέτρηση έχει αρχίσει, η ατζέντα των δηµιουργών επαναπροσδιορίζεται σαν χρηµατιστηριακό στοίχηµα που πρέπει οπωσδήποτε να κερδηθεί. Το δίκτυο του HBO στην εποχή της ψηφιακής πλατφόρµας είχε στα χέρια του ένα βασικό όπλο για να παραµείνει στην πρώτη γραµµή της ψυχαγωγίας µε µια «χρυσή» επένδυση που του έδωσε πρόσβαση σε εκατοµµύρια σπιτικά και από τις δύο πλευρές του Ατλαντικού.

Σήµερα, την ίδια ώρα που ο αρχιτέκτονας των βιβλίων και της ιστορίας Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν αµφισβητεί την αναγκαιότητα του µεγάλου φινάλε µετά από 73 επεισόδια, το αµερικανικό δίκτυο κρατάει την ανάσα του: ούτε µία ούτε δύο αλλά πέντε πιθανές νέες σειρές – spinoffs, όπως είναι ο αγγλικός όρος, ιστορίες βασισµένες στον κόσµο του «Game of Thrones» σε διαφορετικές χρονικές περιόδους έως και χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα της εποχής των Επτά Βασιλείων στο Γουέστερος, ετοιµάζονται πυρετωδώς. Η πιλοτική σεζόν µε επικεφαλής του καστ τους Ναόµι Γουότς και Τζος Γουαϊτχάουζ έχει µεγαλεπήβολο αφηγηµατικό καµβά και αποτελεί τεράστιο επενδυτικό στοίχηµα.

Παράλληλα, το τρίτο επεισόδιο του «Game of Thrones» θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Κυριακή και το τρέιλερ κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες. Το βίντεο μας προετοιμάζει για την μητέρα των μαχών. Αυτή τη φημισμένη μάχη που θα διαρκεί ενενήντα λεπτά και θα είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία της τηλεόρασης.

Game of ThronesΤζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν