Σινεμά|30.04.2019 12:29

La Casa De Papel: Οι ηθοποιοί νεότεροι όταν έκαναν οντισιόν για τη σειρά (vid)

Newsroom

Το τρίτο μέρος της ισπανικής σειράς-φαινόμενο La Casa De Papel επιστρέφει στο Netflix και η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα θα γίνει μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, στις 19 Ιουλίου. Το βίντεο που ανακοινώνει την ημερομηνία προβολής του La Casa De Papel 3 είναι εντυπωσιακό και δείχνει την πλοκή να ξεκινάει από... εξωτικούς προορισμούς, όπου οι ήρωες της «Τέλειας Ληστείας»... ξοδεύουν τα εκατομμύρια που  τύπωσαν και πήραν από το Νομισματοκοπείο.

Ποιος να το έλεγε ότι οι πρωταγωνιστές του «La Casa de Papel», που πήγαν «ψαρωμένοι» στο κάστινγκ για μια ακόμη ισπανική σειρά, ότι θα χτυπούσαν «φλέβα χρυσού». Την παγκόσμια επιτυχία που θα είχε η σειρά στο Netflix δεν θα μπορούσαν να τη φανταστούν. Η «Τέλεια Ληστεία» τούς άλλαξε τη ζωή. Δείτε ένα βίντεο από τα γυρίσματα του κάστινγκ, όπου η Ούρσουλα Κορμπερό, η «Τόκιο» του «La Casa De Papel» και ο Profesor διαβάζουν κομμάτια του ρόλου.

Μπορεί οι κόκκινες στολές των ηρώων του La Casa De Papel (με απαραίτητο συμπλήρωμα τη μάσκα του Σαλβαντόρ Νταλί) να έγιναν viral, ωστόσο στην τρίτη σεζόν της σειράς του Netflix μάς περιμένουν νέες εκπλήξεις και νέες στολές. Η παραγωγή πριν από λίγους μήνες έκλεισε τους δρόμους της Μαδρίτης για να γυριστεί μια σκηνή έξω από την Εθνική Τράπεζα. Όπως έγινε και στα γυρίσματα του La Casa de Papel στην Ιταλία μαζεύτηκε πολύς κόσμος για να δει τους πρωταγωνιστές τις αγαπημένης σειράς. Αυτό όμως που κέρδισε την προσοχή ήταν πως οι ηθοποιοί φορούσαν στρατιωτικές στολές και όχι τη μάσκα του Νταλί

Δείτε το τρέιλερ του τρίτου κύκλου:

Το La Casa de Papel (Η Τέλεια Ληστεία) επιλέχθηκε από τη Διεθνή Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών ως η καλύτερη δραματική σειρά του 2018 στα Διεθνή Βραβεία ΕΜΜΥ. Είναι η πρώτη φορά που μια ισπανική πρωτότυπη διεθνής σειρά του Netflix κερδίζει βραβείο καλύτερης δραματικής σειράς στα Διεθνή EMMY. Μέσα από το La Casa De Papel, αγαπήσαμε τους πρωταγωνιστές, αλλά και δύο τραγούδια που ακούμε από τότε στην διαπασών. Το κλασικό πλέον «Βella Ciao», αλλά και το τραγούδι των τίτλων αρχής, το «My life is going on» της Σεσίλια Κρουλ, η οποία μίλησε στο ethnos.gr για την επιτυχία της σειράς

Εκτός από τους φανς της σειράς, την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου περιμένουν με ανυπομονησία και οι ηθοποιοί. Δείτε την «Τόκιο» και τον «Καθηγητή» να μιλούν για την τρίτη σεζόν:

Casa de PapelLa casa de papelNetflix